Prezentare – Corsair 4000D Airflow

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 15 September, 2020.

Corsair 4000D Airflow

 
Daca in lumea IT “randuiala” lansarilor de produse era ca acestea sa apara anual in intervalul Mai-Iunie, in cadrul targului de la Computex, iata ca odata cu Covid-19 si cu implicatiile aferente, din ce in ce mai multi producatori au fost nevoiti sa reprogrameze lansarile pentru perioada back to school. In principal acesta este motivul pentru care avem atat de multe lansari prezente in lunile Septembrie – Octombrie.

Asadar, aceasta zi frumoasa vine si cu o lansare de carcasa din partea celor de la Corsair. Carcasa este un mid-tower extrem de sic, disponibil in doua variante: Corsair 4000D si Corsair 4000D Airflow. Ambele modele sunt disponibile atat pe negru cat si pe alb, beneficiaza de un sistem rapid de cable management (RapidRoute Cable Management) si sunt echipate din fabrica cu 2 ventilatoare de 120mm AirGuide, care impiedica formarea turbulentelor necontrolate si ofera un airflow marit.

Modelul primit de noi in laborator este Corsair 4000D Airflow, mai precis varianta pe alb cu gri. In acest moment nu cunoastem cu exactitate pretului de comercializare al distribuitorilor pentru aceste doua variante, insa pretul recomandat de producator este de 88 Euro. Acestea fiind spuse, sa vedem mai indeaproape aceasta minunatie care si-a facut aparitia in a doua zi de scoala!
 

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: