Prezentare – Corsair 4000D Airflow

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 15 September, 2020.

Corsair 4000D Airflow

 
Daca in lumea IT “randuiala” lansarilor de produse era ca acestea sa apara anual in intervalul Mai-Iunie, in cadrul targului de la Computex, iata ca odata cu Covid-19 si cu implicatiile aferente, din ce in ce mai multi producatori au fost nevoiti sa reprogrameze lansarile pentru perioada back to school. In principal acesta este motivul pentru care avem atat de multe lansari prezente in lunile Septembrie – Octombrie.

Asadar, aceasta zi frumoasa vine si cu o lansare de carcasa din partea celor de la Corsair. Carcasa este un mid-tower extrem de sic, disponibil in doua variante: Corsair 4000D si Corsair 4000D Airflow. Ambele modele sunt disponibile atat pe negru cat si pe alb, beneficiaza de un sistem rapid de cable management (RapidRoute Cable Management) si sunt echipate din fabrica cu 2 ventilatoare de 120mm AirGuide, care impiedica formarea turbulentelor necontrolate si ofera un airflow marit.

Modelul primit de noi in laborator este Corsair 4000D Airflow, mai precis varianta pe alb cu gri. In acest moment nu cunoastem cu exactitate pretului de comercializare al distribuitorilor pentru aceste doua variante, insa pretul recomandat de producator este de 88 Euro. Acestea fiind spuse, sa vedem mai indeaproape aceasta minunatie care si-a facut aparitia in a doua zi de scoala!
 

 

 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – Corsair 4000D Airflow

 1. Marian a scris pe:

  Buna,
  Va multumesc pentru ca in sfarsit ati pus poze cu o asamblare de proba, ar fi mers si o placa video.
  Dragute carcase

 2. KingNimeni a scris pe:

  Prezentarea este foarte amanuntita, va multumesc pentru aceasta.

  La specificatii dimensiunile trebuiesc ghicite, care este unde si cum.

  Daca se poate as dori sa stiu in cazul unui AIO cu radiator de 280 mm montat in tavanl carcasei cu o placa de baza ATX daca se potrivesc sau ca de obicei nu se vor potrivi din cauza radiatoarelor de racire ale placii de baza.

  Ex: Z390 AORUS PRO imperecheat cu H115i PRO 280 mm

  Va multumesc si va doresc toate cele bune.

 3. Cristian Angelescu a scris pe:

  Salut!
  Exista totusi sansa de a monta doua ventilatoare deasupra sursei care sa impinga aer spre placa video? Am vazut in specificatii ca nu este mentionat acest lucru, dar ma gandeam ca pot fi adaptate cu suruburi antivibratie (daca nu ventilatoare 2x120mm poate macar 2x80mm)
  Multumesc!

Lasa-ne un comentariu: