Prezentare – Corsair Obsidian 1000D

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 10 May, 2018.

Concluzii

 
Dupa ce am manevrat aceasta carcasa uriasa pe toate partile, marturisesc ca explorarea lui Corsair Obsidian 1000D a fost o experienta obositoare, dar foarte placuta, un fel de “prima oara redivivus”. Desi Obsidian 1000D avea niste cizme de masura mare de umplut (900D fiind un clasic instant in 2013), iata ca in primavara lui 2018 avem in fata un nou model de referinta care si-a depasit fara urma de indoiala inaintasul. 

Incepand cu materialele premium utilizate in constructia carcasei, trecand prin includerea unui Corsair Commander Pro, posibilitatea de a monta doua sisteme (unul mITX) in acelasi timp, suportul elegant si extins pentru radiatoare si ventilatoare, usurinta cu care se monteaza usile, zona de mentenanta complexa, spatiul generos pentru wire management si incheind cu design-ul exterior sobru, dar stralucitor, putem spune ca Obsidian 1000D este din acest moment Super-Tower-ul meu preferat.

O mica voce imi tot sopteste “dar-dar-dar aceasta carcasa e aproape imposibil de modat!”. Intr-adevar, asa este. Pe de alta parte, Corsair Obsidian 1000D a fost gandita de la bun inceput ca solutie completa, fara compromisuri, astfel incat, dupa ce am studiat problema pe toate partile, am ajuns la concluzia ca, in cazul lui Corsair Obsidian 1000D, nu este nevoie de modding. Nimic nu e perfect, desigur, dar acest minunat Super-Tower este foarte aproape de ideal.

10 mai 2018: Noul flagship al Corsair s-a nascut, petrecut de un cor cacofonic de componente IT de top care doresc s-o locuiasca!

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: