Prezentare – Fractal Design Meshify S2 TG

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 23 January, 2019.

Analiza exterioara

 
Fractal Design Meshify S2 este disponibila in 4 variante, mai precis Meshify S2 Black – Dark TG, Meshify S2 Black – TG, Meshify S2 Black si Meshify S2 White – TG. Asta inseamna ca avem la dispozitie 3 variante negre (fara geam lateral, cu geam transparent, respectiv cu geam inchis la culoare) si o varianta alba, cu geam transparent. Cand spun geam ma refer, desigur, la sticla securizata, un element pe care mai toti producatorii se inghesuie sa il utilizeze in ultimii 2 ani, alaturi de iluminarea RGB. Ei bine, partea buna, in cazul lui Meshify S2, este ca nu avem de-a face cu iluminare RGB, ba chiar putem opta pentru o versiune fata geam lateral, care este si mai ieftina (148 Euro).

Restul versiunilor vor fi disponibile pentru 155 Euro, un bun exemplu in acest sens fiind si modelul Fractal Design Meshify S2 TG, pe care il puteti admira mai jos. Acesta este similar la exterior cu Define S2, cele doua exceptii notabile fiind masca frontala, acoperita acum cu o suprafata perforata de tip mesh, care asigura o suprafata mai mare de admisie a aerului in carcasa, respectiv latura superioara, care este de asemenea acoperita cu acelasi tip de suprafata metalica perforata, asigurand o suprafata mai mare dedicata evacuarii aerului din carcasa.

Fata de Fractal Design Define S2 TG, au disparut 2 conectori USB 2.0 de pe panoul frontal, Fractal Design Meshify S2 fiind echipata cu 2 conectori USB 3.0, un conector USB 3.1 Type-C frontal, butoanele Power si Reset si conectorii audio, dar si o parte din sistemul ModuVent, fiind eliminat capacul antifonat.

Similitudinile cu Define S2 pot fi observate cand analizam latura inferioara, protejata pe intreaga lungime de un filtru de praf detasabil, respectiv latura din spate, unde remarcam prinderea cu thumb-screws pentru cele doua laterale, inclusiv pentru geamul lateral, care nu este perforat pentru prindere, asa cum vedem in cazul majoritatii producatorilor.

 

Comentarii

5 comentarii la: Prezentare – Fractal Design Meshify S2 TG

 1. kvarq a scris pe:

  shroud-ul care acopera sursa e nituit si aici?
  s-ar putea rezolva cu o bormasina 🙂
  daca nu ar fi avut mesh-ul din fata care seaman cu o hârtie sifonata era cracasa perfecta 😀

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Si la S2 si la Meshify shroud-ul e prins in suruburi din cate imi amintesc eu

 3. kvarq a scris pe:

  m-am uitat mai atent la poze, e nituita tabla care ar acoperi sursa
  ce e bine ca punctul de de interfață cu panoul lateral e legat de șasiul carcasei și nu de shroud cum e la MeshifyC

  ce mi se pare totuși interesant e ca am văzut in cel puțin doua trei review-uri ale acestei carcase unde s-au efectuat și teste de temperatura, fata de R6 sau DefineS2 sunt doar până în 4-5C diferențe de temperatura, deci au fost bine gândite la început 🙂

 4. shroud-ul care acopera sursa e nituit si aici?
  s-ar putea rezolva cu o bormasina
  daca nu ar fi avut mesh-ul din fata care seaman cu o hârtie sifonata era cracasa perfecta

 5. shroud-ul care acopera sursa e nituit si aici?
  s-ar putea rezolva cu o bormasina
  daca nu ar fi avut mesh-ul din fata care seaman cu o hârtie sifonata era cracasa perfecta

Lasa-ne un comentariu: