Prezentare – Fractal Design Meshify S2 TG

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 23 January, 2019.

Analiza interioara

 
Interiorul este identic cu ceea ce am putut vedea in cazul lui Define S2, utilizatorii putand monta placi de baza in format E-ATX, placi video cu o lungime uriasa (440mm pana in ventilatorul frontal, sau 465mm daca demontam un ventilator), respectiv una sau mai multe pompe. Montantul superior poate adaposti 3 ventilatoare de 120 sau 140mm si radiatoare de pana la 420mm si este detasabil, facilitand instalarea ventilatoarelor si a radiatoarelor, un aspect interesant fiind decupatura in care putem monta un fill-port.

Pe latura din fata putem monta 3 ventilatoare de 120 sau 140mm si radiatoare cu o lungime de pana la 360mm, Fractal Design Meshify S2 TG fiind echipata din start cu doua ventilatoare de 140mm montate pe latura din fata, respectiv un ventilator de 140mm, montat pe latura din spate. Latura inferioara, sub masca sursei, poate gazdui 2 ventilatoare de 120 sau 140mm sau un radiator de pana la 280mm.

Fiecare zona unde am putea avea nevoie de o fanta de trecere pentru cabluri este dotata cu o astfel de fanta, 5 dintre acestea fiind prevazute cu garnituri din cauciuc. Pe spatele motherboard tray-ului gasim o sumedenie de puncte de ancorare, pentru wire-management, precum si doua benzi velcro incluse din fabrica in acest scop. Fractal Design Meshify S2 TG dispune de un spatiu generos pentru cabluri pe spatele placii de baza, distanta dintre motherboard tray si laterala antifonata fiind mai mare de 20mm.

Aici sunt dispusi si montantii unitatilor de stocare, Fractal Design Define S2 TG putand fi echipata cu doua unitati de stocare de 2.5″ pe spatele placii de baza, respectiv 3 unitati de stocare de 3.5″ sau 2.5″, in montantii dedicati.
 

Comentarii

5 comentarii la: Prezentare – Fractal Design Meshify S2 TG

 1. kvarq a scris pe:

  shroud-ul care acopera sursa e nituit si aici?
  s-ar putea rezolva cu o bormasina 🙂
  daca nu ar fi avut mesh-ul din fata care seaman cu o hârtie sifonata era cracasa perfecta 😀

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Si la S2 si la Meshify shroud-ul e prins in suruburi din cate imi amintesc eu

 3. kvarq a scris pe:

  m-am uitat mai atent la poze, e nituita tabla care ar acoperi sursa
  ce e bine ca punctul de de interfață cu panoul lateral e legat de șasiul carcasei și nu de shroud cum e la MeshifyC

  ce mi se pare totuși interesant e ca am văzut in cel puțin doua trei review-uri ale acestei carcase unde s-au efectuat și teste de temperatura, fata de R6 sau DefineS2 sunt doar până în 4-5C diferențe de temperatura, deci au fost bine gândite la început 🙂

 4. shroud-ul care acopera sursa e nituit si aici?
  s-ar putea rezolva cu o bormasina
  daca nu ar fi avut mesh-ul din fata care seaman cu o hârtie sifonata era cracasa perfecta

 5. shroud-ul care acopera sursa e nituit si aici?
  s-ar putea rezolva cu o bormasina
  daca nu ar fi avut mesh-ul din fata care seaman cu o hârtie sifonata era cracasa perfecta

Lasa-ne un comentariu: