Prezentare – Fractal Design Vector RS

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 18 September, 2019.

Fractal Design Vector RS

 
Ani la rand cei de la Fractal Design au rezistat eroic in fata taifunului denumit “RGB”, fiind pana acum 4 luni singurul producator care nu ofereau nici o carcasa RGB. Acest lucru s-a schimbat prin lansarea lui S2 Vision, miscarea fiind logica, daca stam sa ne gandim mai bine.

Da, brand-ul Fractal Design a fost construit pe principii solide, mai precis eleganta, rafinament, ergonomie si calitatea constructiei. Insa nu poti lupta impotriva dorintelor clientilor si daca unii dintre acestia isi doresc o versiune RGB a produselor tale nu exista nici un motiv intemeiat pentru a nu le oferi acest lucru.

Si exact asta au facut Fractal Design prin lansarea lui Vision S2, o carcasa bazata pe sasiul faimoasei Define S2, echipata insa cu iluminare RGB si 4 panouri din sticla securizata. Totusi, asa cum stiti, in portofoliul celor de la Fractal Design exista mai multe modele din seria Define, varful de gama fiind modelul Define R6.

Ei bine, acum a venit randul acestuia sa primeasca tratamentul RGB, precum si un design exterior complet nou, care renunta (intr-un fel) la sistemul ModuVent. Fiind vorba de Fractal Design, e clar insa ca vom avea parte de o serie de susprize, asa ca haideti sa vedem cum au adaptat acestia clasicul model R6 vremurilor moderne.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Fractal Design Vector RS

Lasa-ne un comentariu: