Prezentare – Fractal Design Define S2 Vision RGB

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 24 April, 2019.

Fractal Design Define S2 Vision

 
Hehehei, dragii mei, daca tot am inceput saptamana cu o premiera (o lansare fara driver), ne-am gandit ca nu ar strica daca am continua in acelasi fel, asa ca astazi avem de-a face cu o noua premiera, una importanta din punct de vedere conceptual. Nu stiu daca ati remarcat sau nu, dar in domeniul IT a circulat o gluma anul trecut, mai precis faptul ca Fractal Design ar fi meritat un premiu la Computex 2018, fiind singura companie care nu a lansat nici un produs RGB in cadrul respectivului eveniment.

Si adevarul este ca numele Fractal Design a devenit sinonim cu eleganta si functionalitate, design-ul fiind mai degraba unul sobru si functional. Desigur, exista si pasionati care isi doresc PC-uri cat mai transparente sau bine iluminate, motiv pentru care, pana si Fractal Design, ultimul bastion al bunului gust in acest domeniu, au trebuit sa faca un compromis si sa lanseze o carcasa pe placul acestora, pe numele sau Fractal Design Define S2 Vision.

Aceasta este disponibila in doua versiuni, Blackout si RGB, ambele avand in comun utilizarea sticlei securizate pentru ambele panouri laterale, panoul frontal, dar si pentru panoul superior (optional, dintre 3 variante incluse in pachet). Diferenta intre ele este data de tipul ventilatoarelor folosite.

Astfel, Fractal Design Define S2 Vision Blackout utilizeaza clasicele ventilatoare Dynamic X2 PWM, in timp ce modelul Fractal Design Define S2 Vision RGB este echipat cu 4 ventilatoare Prisma AL-14 PWM ARGB, o banda LED Prisma AR-4020 ARGB si un controller Adjust R1 RGB.

Drept urmare, astazi vom vedea cum arata Fractal Design Define S2 Vision RGB, prima carcasa din sticla securizata, echipata cu iluminare RGB, din portofoliul producatorului suedez!

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Fractal Design Define S2 Vision RGB

Lasa-ne un comentariu: