Prezentare – Fractal Design Define S2 Vision RGB

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 24 April, 2019.

Analiza interioara

 
Interiorul este in mare parte acelasi ca si in cazul modelului S2, cu aditia benzii LED RGB si a controller-ului aferent. Fractal Design Define S2 Vision RGB poate gazdui inclusiv placi de baza in format E-ATX, placi video cu o lungime uriasa (440mm pana in ventilatorul frontal, sau 465mm daca demontam un ventilator), respectiv una sau mai multe pompe. Montantul superior poate adaposti 3 ventilatoare de 120 sau 140mm si radiatoare de pana la 360mm, insa configuratia implicita inlocuieste acest montant si filtrul de praf cu un panou de sticla securizata.

Pe latura din fata putem monta 3 ventilatoare de 120 sau 140mm si radiatoare cu o lungime de pana la 360mm, Fractal Design Define S2 Vision RGB fiind echipata din start cu trei ventilatoare de 140mm Prisma AL-14 PWM ARGB montate pe latura din fata, respectiv un ventilator Prisma AL-14 PWM ARGB de 140mm, montat pe latura din spate. Latura inferioara, sub masca sursei, poate gazdui 2 ventilatoare de 120 sau 140mm sau un radiator de pana la 240mm.

Fiecare zona unde am putea avea nevoie de o fanta de trecere pentru cabluri este dotata cu o astfel de fanta, 5 dintre acestea fiind prevazute cu garnituri din cauciuc. Pe spatele motherboard tray-ului gasim o sumedenie de puncte de ancorare, pentru wire-management, precum si doua benzi velcro incluse din fabrica in acest scop. Fractal Design Define S2 Vision RGB dispune de un spatiu generos pentru cabluri pe spatele placii de baza, distanta dintre motherboard tray si din sticla fiind generoasa. Atentie insa, de aceasta data totul este la vedere!

Tot aici sunt dispusi si montantii unitatilor de stocare, Fractal Design Define S2 Vision RGB putand fi echipata cu doua unitati de stocare de 2.5″ pe spatele placii de baza, doua unitati de stocare de 2.5″ pe masca sursei, respectiv 3 unitati de stocare de 3.5″, in montantii dedicati.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Fractal Design Define S2 Vision RGB

Lasa-ne un comentariu: