Prezentare – Fractal Design Define S2 Vision RGB

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 24 April, 2019.

Concluzii

 
Si uite asa, dragii monstrului, pana si Fractal Design, ultimul bastion al carcaselor monocrome, au facut pasul decisiv in directia moderna, oferind o doua versiuni cu panouri din sticla securizata pentru modelul S2, dintre care una echipata chiar si cu ventilatoare RGB, banda RGB si un controller pentru acestea.

Desigur, iluminarea poate fi controlata si direct din solutia software a producatorului placii de baza, modularitatea specifica seriei a ramas la locul sau, utilizatorul putand folosi un panou superior construit din sticla sau un filtru de praf, iar dotarile moderne (posibilitatea de a monta placa video perpendicular pe masca sursei, posibilitati avansate de wire management, conector USB 3.1 Type-C frontal, s.a.m.d.) au ramas la locul lor.

Practic, Fractal Design Define S2 Vision RGB pastreaza in linii mari structura lui S2, oferind de aceasta data pana la 4 panouri construite din sticla securizata, precum si 4 ventilatoare, o banda si un controller RGB incluse in pachet. Evident, acest lucru vine cu un pret, modelul Blackout fiind comercializat pentru 199 Euro, in timp ce Fractal Design Define S2 Vision RGB va fi disponibila in magazine pentru 255 Euro.

In concluzie, daca v-ati dorit intotdeuna o carcasa care pastreaza arhitectura interna specifica Fractal Design, dar ofera panouri din sticla securizata si iluminare RGB, acum aveti la dispozitie si aceasta optiune, intr-un pachet la fel de elegant ca si pana acum.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Fractal Design Define S2 Vision RGB

Lasa-ne un comentariu: