Prezentare – Fractal Design Define S2 Vision RGB

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 24 April, 2019.

Analiza exterioara

 
De la bun inceput trebuie sa precizez un lucru destul de evident si anume faptul ca Fractal Design Define S2 Vision RGB se bazeaza pe structura lui Define S2, cu modificarile de rigoare impuse de utilizarea sticlei securizate. Astfel, ambele laterale sunt construite acum din sticla securizata, acelasi lucru fiind valabil si pentru masca frontala.

Sistemul ModuVent de pe latura superioara este cel introdus odata cu Define R6, acesta suferind insa o serie de modificari. Astfel, putem utiliza capacul superior din sticla, putem opta pentru utilizarea filtrului de praf sau putem adauga filtrul de praf si montantul radiatoarelor, in functie de nevoile noastre.

Latura frontala este alcatuita dintr-o bucata din sticla securizata, filtrele de praf fiind dispuse pe cele doua laterale, in timp ce latura inferioara este protejata pe intreaga lungime de un filtru de praf detasabil, la fel ca si in cazul modelelor R6/S2. Piciorusele cauciucate sunt la locul lor, la fel si prinderea cu thumb-screws pentru cele doua laterale.

Fractal Design Define S2 Vision RGB este echipata cu 2 conectori USB 3.0, 2 conectori USB 2.0, un conector USB 3.1 Type-C frontal, butoanele Power si Reset, precum si conectorii audio, dispunerea acestora fiind similara cu ceea ce am vazut in cazul modelului S2.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Fractal Design Define S2 Vision RGB

Lasa-ne un comentariu: