Prezentare – InWin A1 & InWin Polaris
Analiza exterioara
InWin A1 este construita dintr-o combinatie de otel si sticla securizata. Astfel, laterala stanga si latura superioara sunt construite din sticla, in timp ce restul carcasei este construit din otel. InWin A1 este disponibila in doua variante (alb si negru), ambele fiind dotate cu un sistem de iluminare RGB. Practic, latura inferioara este flancata de o sina din plastic, deasupra careia este montata o banda led RGB. Din acest motiv, in timpul functionarii carcasa pare ca pluteste pe o zona luminoasa, a carei culoare o putem alege noi cu ajutorul solutiei software a placii de baza.
Legat de statia de incarcare wireless, aceasta este pozitionata pe latura superioara a carcasei, tot ce trebuie sa facem pentru a pune telefonul compatibil la incarcat fiind pozitionarea acestuia pe logo-ul de pe carcasa. Lista dispozitivelor compatibile este destul de lunga, InWin A1 putand incarca iPhone 8 / 8 Plus / X, Samsung Galaxy S6 / S6 Edge / S6 Edge Plus / S7 / S7 Edge / S8 / S8 Plus / s.a.m.d.
In rest, avem de-a face cu o carcasa mITX eleganta, de dimensiuni putin mai mari decat ne putem imagina la prima vedere, dotata cu un air-flow atipic. Astfel, aerul rece este introdus in carcasa prin latura inferioara a carcasei, fiind evacuat prin latura din spate, respectiv laterala dreapta.
Zona conectorilor frontali este pozitionata pe latura superioara, acolo fiind dispusi doi conectori USB 3, doi conectori audio, butonul power si led-urile de stare. InWin A1 puncteaza la capitolul ergonomie, panoul din sticla securizata fiind atasat de carcasa cu push-pins, in doua puncte, in timp ce panoul lateral din otel este prins tot in doua puncte, cu thumb-screws.
Comentarii
MMM… chiar imi place ! Una din putinele mini ITX care imi plac. Cat de bine i-ar sta langa tv in sufragerie.