Prezentare – InWin A1 & InWin Polaris

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 28 May, 2018.

InWin A1

 
Trebuie sa recunosc ca ma numar printre acei utilizatori pasionati de formatul mini ITX. Oricat de impresionante ar fi build-urile Full ATX si oricat spatiu am avea la dispozitie in carcasele de tip tower, exista o combinatie specifica de mandrie, pasiune si masochism pe care trebuie sa o detii pentru a inghesui componente puternice intr-un spatiu cat mai mic. Iar noi cred ca ne incadram cu siguranta in aceasta categorie. In fond, am construit pana acum 4 sisteme in acest format, dintre care trei racite cu lichid. De la Green Monster si pana la Night King, de la Toolcase si pana la Tiny, pasiunea pentru acest format nu a scazut, ba din contra.

Nu in ultimul rand, am publicat si un round-up dedicat subiectului cu cativa ani in urma, iar de atunci si pana acum am testat un numar considerabil de carcase mITX. Motiv pentru care, am urmarit cu interes lansarea unei noi carcase InWin, pe numele sau InWin A1, primul model dedicat acestui format lansat de companie in ultimii ani.

Spun asta deoarece InWin s-au remarcat prin carcasele iesite din comun lansate de-a lungul anilor, prin urmare, indiferent de format, era destul de clar ca nu vom avea de-a face cu o simpla cutie din otel sau aluminiu, producatorul taiwanez aducand cu siguranta ceva in plus. Asteptarile noastre nu au fost inselate, cei de la InWin lansand o carcasa mITX eleganta, dotata cu un sistem ingenios de iluminare RGB, precum si cu o statie de incarcare wireless. In aceste conditii ne-am bucurat cand am aflat ca InWin A1 a ajuns in sfarsit si in Europa, unul dintre primele exemplare ajungand rapid si la noi in laborator.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – InWin A1 & InWin Polaris

  1. Tarcau Dragos a scris pe:

    MMM… chiar imi place ! Una din putinele mini ITX care imi plac. Cat de bine i-ar sta langa tv in sufragerie.

Lasa-ne un comentariu: