Prezentare – InWin A1 & InWin Polaris

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 28 May, 2018.

Analiza interioara

 
O diferenta semnificativa fata de majoritatea carcaselor de pe piata este includerea unei surse din fabrica, in acest caz fiind vorba despre un model de 600W, cu certificare 80PLUS Bronze. In acest caz, avem doua avantaje – in primul rand nu trebuie sa ne facem griji daca sursa incape in carcasa sau nu, iar in al doilea rand cablurile sursei sunt deja trase in pozitiile in care le vom conecta la placa de baza.

Placa de baza este montata in pozitie normala, utilizatorii putand instala o placa video cu o lungime de pana la 300mm. Asa cum spuneam, aerul rece este introdus in carcasa prin latura inferioara, unde putem monta doua ventilatoare de 120mm. Evident, aceasta zona este protejata cu ajutorul unui filtru de praf.

Pentru evacuarea aerului cald din carcasa, putem monta un ventilator de 120mm pe laterala dreapta, respectiv pe latura din spate a carcasei. Tot pe latura din spate putem monta un radiator de 120mm, daca dorim sa utilizam o solutie de racire de tip AIO.

la capitolul stocare, InWin A1 este dotata cu doi montanti pentru unitati de 2.5″, pozitionati in spatele placii de baza. Per total, chiar daca avem de-a face cu o carcasa mITX, avem suficient loc pentru a monta o placa video full size si un cooler de pana la 160mm inaltime, iar air-flow-ul este chiar generos.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – InWin A1 & InWin Polaris

  1. Tarcau Dragos a scris pe:

    MMM… chiar imi place ! Una din putinele mini ITX care imi plac. Cat de bine i-ar sta langa tv in sufragerie.

Lasa-ne un comentariu: