Prezentare – InWin A1 & InWin Polaris

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 28 May, 2018.

Concluzii

 
InWin A1 este o carcasa mini ITX iesita din comun, care se remarca atat prin aspectul premium conferit de utilizarea sticlei securizate, respectiv de integrarea iluminarii RGB in baza, cat si prin functiile extra, cum ar fi statia de incarcare wireless. Chiar daca accepta exclusiv placi de baza in format mini ITX, InWin A1 este o carcasa incapatoare (~20L volum), in care putem monta o placa video normala si o solutie de racire performanta.

Un alt aspect care ne-a atras atentia este organizarea fluxului de aer in carcasa – practic, indiferent ce componente am monta in interior, acestea vor beneficia cu siguranta de temperaturi scazute, mai ales daca alegem sa populam toate cele patru pozitii dedicate ventilatoarelor de 120mm. Si daca alegem in acest scop ventilatoare Polaris, aspectul va fi cu siguranta unul de zile mari.

Desigur, fiind livrata impreuna cu o sursa de 600W si statia de incarcare wireless, InWin A1 va fi disponibila in comert pentru 199 Euro. Asteptam cu nerabdare sa o vedem si in magazinele din Romania, respectiv sa vedem primele sisteme construite la noi in tara in aceasta carcasa!
 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – InWin A1 & InWin Polaris

  1. Tarcau Dragos a scris pe:

    MMM… chiar imi place ! Una din putinele mini ITX care imi plac. Cat de bine i-ar sta langa tv in sufragerie.

Lasa-ne un comentariu: