Prezentare – Phanteks Enthoo Pro Tempered Glass Edition

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 7 May, 2018.

Analiza exterioara

 
Phanteks Enthoo Pro Tempered Glass Edition este o carcasa full tower, care poate gazdui majoritatea tipurilor de placi de baza de pe piata, de la mini ITX si pana la e-ATX, sisteme de racire, placi video si surse de mari dimensiuni, prin urmare avem de-a face cu o carcasa mare si grea. Asta nu este neaparat un lucru rau, pentru ca inseamna ca vom avea loc suficient pentru toate componentele pe care dorim sa le instalam in sistem.

Dihania este dotata cu 3 slot-uri de 5.25″, deasupra carora gasim zona conectorilor frontali, protejata cu ajutorul unei usite. Acolo gasim doi conectori USB 3.0, doi conectori USB 2.0, conectorii audio, butonul Reset, precum si un buton cu ajutorul caruia putem controla iluminarea.

Latura din fata este dotata cu o suprafata de admisie, protejata de un filtru de praf detasabil. Filtrul de praf este prezent si pe latura superioara a carcasei (magnetic), respectiv pe latura inferioara, unde gasim doua filtre, care impreuna acopera toata suprafata inferioara a carcasei.

Fiind vorba despre o carcasa de dimensiuni mari, avem de-a face cu 6 picioare, care au o inaltime suficient de mare pentru a ne permite pozitionarea carcasei pe orice tip de suprafata.
 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – Phanteks Enthoo Pro Tempered Glass Edition

 1. RedBenTen a scris pe:

  Foarte buna carcasa de la Phanteks, eu detin modelul Phanteks Enthoo Pro M Special Edition Tempered Glass Black/White http://www.phanteks.com/Enthoo-Pro-M-SpecialEdition.html, (achizitionata de la Shop4pc, in caz ca este considerata reclama, va rog sa stergeti).

  Sunt foarte multumit de calitatea materialelor, spatiu suficient atat pentru cable management cat si pentru placa de baza si placa video. Am cautat foarte mult timp o carcasa care sa aiba loc liber in fata la ventilatoare pe un foarte bun air flow, fluxul de aer care intra prin fata este foarte bun. Pe partea de sus am adaugat radiatorul si ventilatoarele de la racirea AIO, iar in spate am pus un ventilator de 140mm achizitionat separat.

  Pot furniza si poze / video daca este necesar.

  Chiar nu regret achizitia facuta!

  Din punctul meu de vedere este carcasa perfecta, cu un singur minus: lipsa usb type c.

 2. Marius a scris pe:

  Salutare,

  Detin fix aceasta carcasa fara panoul de sticla.

  Sunt foarte foarte multumit de ea, este mare si bine facuta, am montate 7 sau 8 ventilatoare pe ea si este fenomenala.

  Imi doresc de ceva timp insa sa schimb panoul actual, care este din fier si plastic, plastic ce s-a zgariat/murdarit in decursul timpului.

  Ma puteti ajuta cu o recomandare/directie de unde pot achizitiona un panoul lateral din sticla securizata?

  Multumesc frumos.

Lasa-ne un comentariu: