Prezentare – Phanteks Enthoo Pro Tempered Glass Edition

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 7 May, 2018.

Analiza interioara

 
Interiorul lui Phanteks Enthoo Pro Tempered Glass Edition este o combinatie intre arhitectura clasica (cage-uri pentru unitati de stocare, unitati de 5.25″) si concepte moderne (masca pentru sursa, etc), avantajul fiind ca avem de-a face cu o carcasa care poate fi personalizata destul de mult.

Astfel, latura din fata este ocupata de un montant in care sunt fixate doua custi pentru unitati de stocare (cate 3 unitati de 3.5″ sau 2.5″ per cusca), care pot fi demontate, respectiv suporti pentru 3 unitati de 5.25″. Pe langa acestea, Phanteks Enthoo Pro Tempered Glass Edition este dotata cu 4 pozitii pentru unitati de stocare de 2.5″, doua dintre acestea fiind echipate cu montanti din fabrica.

Nu in ultimul rand, carcasa este dotata cu un sistem de control al iluminarii, care poate fi adaugata prin accesorii (benzi RGB sau rame pentru ventilatoare), respectiv cu o modalitate centralizata de conectare a ventilatoarelor (PWM hub).

La capitolul racire avem parte de o flexibilitate destul de ridicata, asa cum am vazut in tabelul de pe pagina 2, Phanteks Enthoo Pro Tempered Glass Edition acceptand radiatoare de pana la 420mm pe tavan, respectiv pana la 240mm pe latura frontala si pe latura inferioara. Si mai important, atat pe montantul unitatilor de stocare, cat si pe latura din spate a carcasei, avem zone gandite pentru montarea unui rezervor in pozitie verticala.

Laterala din sticla este atasata de carcasa cu balamale, avand un unghi de deschidere de pana la 180 de grade, ceea ce va ajuta cu siguranta in momentul asamblarii sistemului. Nu in ultimul rand, cei care doresc asa ceva, pot utiliza un ventilator de 200mm pe latura frontala sau pe tavan.

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – Phanteks Enthoo Pro Tempered Glass Edition

 1. RedBenTen a scris pe:

  Foarte buna carcasa de la Phanteks, eu detin modelul Phanteks Enthoo Pro M Special Edition Tempered Glass Black/White http://www.phanteks.com/Enthoo-Pro-M-SpecialEdition.html, (achizitionata de la Shop4pc, in caz ca este considerata reclama, va rog sa stergeti).

  Sunt foarte multumit de calitatea materialelor, spatiu suficient atat pentru cable management cat si pentru placa de baza si placa video. Am cautat foarte mult timp o carcasa care sa aiba loc liber in fata la ventilatoare pe un foarte bun air flow, fluxul de aer care intra prin fata este foarte bun. Pe partea de sus am adaugat radiatorul si ventilatoarele de la racirea AIO, iar in spate am pus un ventilator de 140mm achizitionat separat.

  Pot furniza si poze / video daca este necesar.

  Chiar nu regret achizitia facuta!

  Din punctul meu de vedere este carcasa perfecta, cu un singur minus: lipsa usb type c.

 2. Marius a scris pe:

  Salutare,

  Detin fix aceasta carcasa fara panoul de sticla.

  Sunt foarte foarte multumit de ea, este mare si bine facuta, am montate 7 sau 8 ventilatoare pe ea si este fenomenala.

  Imi doresc de ceva timp insa sa schimb panoul actual, care este din fier si plastic, plastic ce s-a zgariat/murdarit in decursul timpului.

  Ma puteti ajuta cu o recomandare/directie de unde pot achizitiona un panoul lateral din sticla securizata?

  Multumesc frumos.

Lasa-ne un comentariu: