Prezentare – Phanteks Enthoo Pro Tempered Glass Edition

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 7 May, 2018.

Concluzii

 
Phanteks Enthoo Pro Tempered Glass Edition este disponibila in Romania pentru 545 RON, un pret corect, tinand cont de dotarile pe care le ofera. Evident, discutam despre o carcasa de mari dimensiuni, pentru cei care doresc sa construiasca unul sau mai multe circuite de racire cu lichid, sau sa utilizeze un numar ridicat de unitati de stocare.

In ambele cazuri, raportul calitate / pret este optim, Phanteks Enthoo Pro Tempered Glass Edition fiind o carcasa solida, construita din materiale de calitate. Asa cum era de asteptat, laterala din sticla securizata aduce un plus la capitolul aspect, iar integrarea unui sistem de control pentru accesorii RGB este cu siguranta binevenita.

Insa dincolo de aceste aspecte, majoritatea utilizatorilor vor alege Phanteks Enthoo Pro Tempered Glass Edition pentru arhitectura interna care ne permite construirea unui sistem puternic si aerisit, chiar si in cazul in care optam pentru doua circuite de racire cu lichid.

Drept urmare, as indrazni sa spun ca intr-o epoca in care sistemele de mari dimensiuni nu se mai bucura de popularitatea de pe vremuri, Phanteks Enthoo Pro Tempered Glass Edition ne poate face cu siguranta sa ne schimbam parerea.
 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – Phanteks Enthoo Pro Tempered Glass Edition

 1. RedBenTen a scris pe:

  Foarte buna carcasa de la Phanteks, eu detin modelul Phanteks Enthoo Pro M Special Edition Tempered Glass Black/White http://www.phanteks.com/Enthoo-Pro-M-SpecialEdition.html, (achizitionata de la Shop4pc, in caz ca este considerata reclama, va rog sa stergeti).

  Sunt foarte multumit de calitatea materialelor, spatiu suficient atat pentru cable management cat si pentru placa de baza si placa video. Am cautat foarte mult timp o carcasa care sa aiba loc liber in fata la ventilatoare pe un foarte bun air flow, fluxul de aer care intra prin fata este foarte bun. Pe partea de sus am adaugat radiatorul si ventilatoarele de la racirea AIO, iar in spate am pus un ventilator de 140mm achizitionat separat.

  Pot furniza si poze / video daca este necesar.

  Chiar nu regret achizitia facuta!

  Din punctul meu de vedere este carcasa perfecta, cu un singur minus: lipsa usb type c.

 2. Marius a scris pe:

  Salutare,

  Detin fix aceasta carcasa fara panoul de sticla.

  Sunt foarte foarte multumit de ea, este mare si bine facuta, am montate 7 sau 8 ventilatoare pe ea si este fenomenala.

  Imi doresc de ceva timp insa sa schimb panoul actual, care este din fier si plastic, plastic ce s-a zgariat/murdarit in decursul timpului.

  Ma puteti ajuta cu o recomandare/directie de unde pot achizitiona un panoul lateral din sticla securizata?

  Multumesc frumos.

Lasa-ne un comentariu: