Prezentare – Be Quiet! Pure Base 600

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 24 April, 2017.

Analiza exterioara

 

Inca de la inceput trebuie sa precizez ca atunci cand privesti constructia lui Silent Base 600 realizezi ca accentul pus pe silentiozitate limiteaza comunicarea cu exteriorul la masca frontala si spatele carcasei. Lateralele nu beneficiaza de nici o decupatura sau geam, acestea fiind antifonate pentru un rezultat acustic cat mai bun.

Masca frontala a carcasei reuseste sa pastreze identitatea vizuala a seriei prin design-ul curat si elegant, aspect ce se pastreaza chiar si atunci cand decidem sa populam spatiul rezervat celor doua unitati de 5.25″. Interiorul mastii este antifonat complet cu un material de o densitate mare, in timp ce aerul rece este captat de un ventilator Be Quiet! Pure Wings 2 (140mm / 900rpm) prin cele doua laterale mesh-uite. Spre deosebire de alte carcase ce utilizeaza exclusiv mesh-ul ca filtru, in acest caz filtrul de praf aflat in spatele mesh-ului se poate detasa si curata sub jetul de apa atunci cand e cazul.

 

3

23

19

 

Plafonul carcasei este prevazut cu un capac antifonat, al carui scop este acela de a retine zgomotul in interior atunci cand nu avem montat nici un ventilator. Bineinteles ca nu puteau lipsi nici fantele de aerisire construite in stilul deja carcateristic Be Quiet!, ele fiind proiectate astfel incat aerul si implicit zgomotul sa fie eliminat spre spate, contribuind asadar la conceptul de silentiozitate.

Indiferent daca alegem sau nu sa populam zona cu ventilatoare, capacul poate fi ajustat pe inaltime contribuind la evacuarea aerului cald din interior. Avand in vedere ca ajustarea inaltimii acestuia se face cu dificultate, nu pot sa spun ca sunt o mare fana a implementarii acestei solutii.

 

7

20

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Be Quiet! Pure Base 600

  1. Blahu a scris pe:

    Dragutza carcasa…o mica precizare totusi. Salutar este sinonim cu salvator https://dexonline.ro/definitie/salutar

Lasa-ne un comentariu: