Prezentare – Be Quiet! Pure Base 600

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 24 April, 2017.

Zona de control a sistemului ramane atasata de sasiu atunci cand decidem sa scoatem masca frontala, scutindu-ne de complicatii inutile. Aici gasim un LED pentru HDD, butonul de Reset, un fan controller ce poate controla pana la 3 ventilatoare, butonul iluminat de Power, doua porturi USB 3.0 (devenite o dotare standard chiar si la carcasele entry-level), cat si cele doua jack-uri stereo (microfon si casti).

 

2

 

In completarea plafonului ajustabil, avem in partea din spate a carcasei un ventilator Be Quiet! Pure Wings 2 (120mm / 1,200rpm) silentios ce ajuta la evacuarea aerului cald. Cele 7 sloturi de expansiune detasabile si perforate devin incet, incet un standard al carcaselor entry-level, aspect care nu poate decat sa ne bucure.

 

18

 

Pe podeaua carcasei gasim un filtru de praf detasabil, care acopera in totalitate portiunea dedicata sursei, iar picioarele cauciucate sunt suficient de inalte pentru a asigura un air-flow optim pentru aceasta. Sigur, atentia in ceea ce priveste silentiozitatea este prezenta si aici, astfel incat gasim material fonoabsorbant atat pe panourile laterale cat si portiuni cauciucate in zona sursei pentru a impiedica transmisia vibratiilor.

 

21

24

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Be Quiet! Pure Base 600

  1. Blahu a scris pe:

    Dragutza carcasa…o mica precizare totusi. Salutar este sinonim cu salvator https://dexonline.ro/definitie/salutar

Lasa-ne un comentariu: