Prezentare – Be Quiet! Pure Base 600

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 24 April, 2017.

Spre deosebire de varianta cu geam lateral, punctele de trecere nu sunt prevazute cu orificii cauciucate insa ranforsarea tablei este facuta cu simt de raspundere, drept urmare acest lucru nu se resimte atunci cand ne apucam de treaba. Cei ce vor opta pentru varianta cu geam lateral vor beneficia de gromets amplasate in zonele de trecere, un detaliu care isi gaseste rostul atunci cand privirile ajung in inima sistemului. Drept urmare, pe langa motivele legate de cost, inteleg de ce aici acestea lipsesc – daca ai o carcasa inchisa oricum nu vezi in interior.

Posibilitatile de acomodare pentru unitatile de stocare sunt generoase, astfel incat putem avea un maxim de 6 unitati de 2.5″ / 3 unitati de 3.5″ vizibile prin partea din fata (accesibile pe partea din spate a carcasei) si inca 2 unitati de 2.5″ fixate pe spatele placii de baza. Posibilitatea de a monta doua SSD-uri intr-un singur cage nu este nici ea de ignorat, spatiul interior devinind astfel mult mai eficient de exploatat.

Punctele de ancorare prevazute mi se par suficiente, insa as fi preferat ca spatiul dintre sasiu si panoul lateral sa fie putin mai mare, pentru a putea aranja mai bine firele in acea zona.

 

14

17

16

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Be Quiet! Pure Base 600

  1. Blahu a scris pe:

    Dragutza carcasa…o mica precizare totusi. Salutar este sinonim cu salvator https://dexonline.ro/definitie/salutar

Lasa-ne un comentariu: