Prezentare – Raijintek Paean Premium

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 7 April, 2021.

Concluzii

 
Raijintek Paean Premium este un adevarat colos, care ofera posibilitatea de a utiliza 4 radiatoare de 360mm, sau 3 radiatoare de 360mm si un distro-plate de 360mm simultan, putand acomoda lejer cele mai puternice componente disponibile pe piata in momentul de fata, precum si doua circuite de racire cu lichid separate. Nu in ultimul rand, Raijintek Paean Premium este una dintre putinele carcase in format tower care se pot lauda cu asa ceva, motiv pentru care va fi comercializata in tara noastra pentru peste 1000 RON.

Practic, avem de-a face cu una dintre cele mai impresionante carcase lansate in ultimii ani, gandita pentru cei putini, care chiar vor sa construiasca un sistem high-end bine racit, fara a fi nevoiti sa apeleze la alte formate de carcasa. Indiferent daca discutam despre Threadripper sau 11900K, despre 6900XT sau RTX 3090, in Raijintek Paean Premium putem construit un astfel de sistem care va functiona la temperaturi scazute, fara sa ne deranjeze prea tare din punct de vedere acustic.

De fapt, Raijintek Paean Premium ofera posibilitati atat de interesante incat, chiar daca programul nostru este foarte incarcat pentru urmatoarea luna, s-ar putea sa cedam totusi tentatiei si sa vedem cum arata tot acest spatiu populat cu un sistem high-end si doua circuite de racire cu lichid… Hmm… de mult nu mi-a mai facut o carcasa asa pofta de construit sisteme!

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Raijintek Paean Premium

  1. O11 dynamic cu suport pt mai multe radiatoare si, aparent sursa standard

Lasa-ne un comentariu: