Prezentare – Raijintek Paean Premium

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 7 April, 2021.

Raijintek Paean Premium

 
Piata carcaselor are o dinamica proprie, cu perioade evolutive distincte si categorii bine definite, dincolo de tendintele generale, acceptate de majoritatea producatorilor. Astfel, lupta cea mai acerba se da in segmentul entry-level / mainstream, producatorii incercand sa ofere cat mai multe dotari, inclusiv laterale din sticla securizata, ventilatoare ARGB, ba chiar si controller-e, intr-un pret cat mai scazut.

Urmeaza apoi segmentul mid-high, unde aerul este deja mai rarefiat, numarul de producatori scade considerabil, iar accentul este pus, pe langa dotari, pe ergonomie, conectivitate moderna, calitatea materialelor utilizate s.a.m.d. Ei bine, doar cateva brand-uri se avanta si mai departe, in segmentul high-end, acolo unde Corsair, Fractal Design, BeQuiet! sau LianLi fac legea, cu produse specializate, care se adreseaza celor care cauta ceva anume si nu mai respecta neaparat tiparele clasice din segmentul inferior de pret.

Un astfel de producator este si Raijintek, acestia oferind atat modele mainstream bine gandite si bine echipate, un bun exemplu in acest sens fiind Silenos MS Pro, cat si modele care sunt gandite pentru entuziasti, nu pentru marea majoritate a utilizatorilor.

Ceea ce ne aduce la Raijintek Paean Premium, un urias al seriei high-end, gandit pentru pasionatii circuitelor de racire cu lichid, care vor sa construiasca un sistem high-end in adevaratul sens al cuvantului si se afla in cautarea carcasei potrivite pentru asa ceva.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Raijintek Paean Premium

  1. O11 dynamic cu suport pt mai multe radiatoare si, aparent sursa standard

Lasa-ne un comentariu: