Prezentare – Raijintek Silenos MS Pro

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 3 March, 2021.

Raijintek Silenos MS Pro

 
In urma cu un an va povesteam despre Raijintek Silenos Pro, o carcasa compacta, dar aratoasa, echipata cu 3 laturi din sticla securizata si doua ventilatoare ARGB de 200mm. Cu un pret de aproximativ 69 Euro, Silenos Pro oferea un mix reusit intre aspect si dimensiuni reduse, precum si dotari premium pentru acest segment de pret, mai precis 3 laterale din sticla securizata, 3 ventilatoare ARGB incluse (2 x 200mm si 1 x 120mm), respectiv un controller ARGB.

Un an mai tarziu, cei de la Raijintek s-au gandit la utilizatorii care doresc un flux de aer cat mai ridicat, lansand modelele Raijintek Silenos MS si Raijintek Silenos MS Pro. Aceastea sunt bazate pa acelasi sasiu ca si Silenos Pro, insa de aceasta data avem de-a face doar cu o laterala din sticla securizata, latura frontala fiind construita dintr-un mesh protejat cu ajutorul unui filtru de praf.

Raijintek Silenos MS si Raijintek Silenos MS Pro sunt indentice, diferenta fiind dotarile. Astfel, Raijintek Silenos MS este ceva mai accesibila, fiind livrata fara ventilatoare si controller ARGB, in timp ce Raijintek Silenos MS Pro este livrata impreuna cu doua ventilatoare ARGB de 200mm, un ventilator ARGB de 120mm si un controller ARGB, pentru un pret de aproximativ 459 RON.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Raijintek Silenos MS Pro

Lasa-ne un comentariu: