Prezentare – Raijintek Silenos MS Pro

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 3 March, 2021.

Concluzii

 
Raijintek Silenos MS Pro este o evolutie a modelului Raijintek Silenos Pro, aducand o serie de modificari atat la exterior, cat si la interior. Evident, prima diferenta este latura frontala dedicata obtinerii unui flux de aer cat mai ridicat, urmata de latura din dreapta construita de aceasta data din otel, nu din sticla securizata.

O alta diferenta majora este masca sursei. Astfel, daca in cazul lui Silenos Pro aceasta era dedicata montarii a pana la 3 unitati de stocare de 2.5″, limitand practic posibilitatea de a construi un circuit de racire cu lichid, in cazul lui Silenos MS Pro avem de-a face cu o zona gandita special pentru montarea unui combo pompa+rezervor, respectiv distro-plate+rezervor, utilizatorii putand construi fara probleme un circuit custom in Raijintek Silenos MS Pro.

Practic, Raijintek Silenos MS Pro ofera un pachet foarte bine inchegat, utilizatorii putand construi un sistem aratos, dar bine aerisit, intr-un format compact, indiferent daca discutam despre o solutie de racire pe aer, despre un AIO sau despre un circuit de racire cu lichid.

Iar in conditiile in care avem de-a face cu doua ventilatoare ARGB de 200mm, un ventilator ARGB de 120mm si un controller ARGB montate din fabrica, Raijintek Silenos MS Pro ofera un raport calitate / pret de invidiat pentru cei ~459 RON ceruti de producator. Bonus – in momentul de fata, carcasa chiar este disponibila pentru acest pret in magazinele noastre.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Raijintek Silenos MS Pro

Lasa-ne un comentariu: