Prezentare – Raijintek Silenos MS Pro

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 3 March, 2021.

Analiza interioara

 
Raijintek Silenos MS Pro este o carcasa compacta, care accepta placi de baza ATX, m-ATX si ITX. In spatele mastii sursei gasim un montant pentru doua unitati de stocare de 3.5″, in timp ce pe latura frontala a montantului placii de baza gasim 2 pozitii pentru unitati de stocare de 2.5″, iar pe spatele acestuia gasim un sertar dedicat pentru o unitate de stocare de 2.5″.

Tot pe spatele montantului placii de baza gasim si un controller pentru iluminarea ventilatoarelor, care poate controla pana la 5 ventilatoare ARGB. Carcasa este echipata cu 3 astfel de ventilatoare din fabrica, insa putem monta inca doua ventilatoare de 120 sau 140mm pe tavan.

Chiar daca avem de-a face cu o carcasa compacta, Raijintek Silenos MS Pro accepta radiatoare de pana la 360mm frontal, 280mm pe latura superioara, respectiv 140mm pe latura din spate. Masca sursei a fost gandita pentru a putea sustine un combo pompa + rezervor Antila D5 Evo RBW montat in pozitie orizontala, sau un distro-plate cu pompa integrata Acheron 240, astfel incat putem construit fara probleme un circuit de racire cu lichid in Silenos MS Pro.

Nu in ultimul rand, am apreciat masca sursei decupata, precum si prezenta unui numar ridicat de puncte de trecere pentru cabluri, chiar daca acestea nu sunt protejate de garnituri din cauciuc.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Raijintek Silenos MS Pro

Lasa-ne un comentariu: