Prezentare – Raijintek Silenos MS Pro

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 3 March, 2021.

Analiza exterioara

 
Raijintek Silenos MS Pro imparte acelasi sasiu cu modelul Raijintek Silenos Pro, insa de aceasta data accentul este pus pe obtinerea unui flux de aer cat mai ridicat. Astfel, laterala stanga este construita din sticla securizata, insa de aceasta data latura frontala este perforata protejata de un filtru de praf, permitand admisia aerului direct in sistem, cu ajutorul celor doua ventilatoare RGB de 200mm montate din fabrica.

Conectorii frontali sunt pozitionati pe latura superioara a carcasei, in spatele acestora fiind prezenta o zona perforata, care permite evacuarea aerului cald, protejata de un filtru de praf magnetic. Raijintek Silenos MS Pro este dotata cu un buton Power, un buton Reset, un buton cu ajutorul caruia putem controla iluminarea ventilatoarelor, conectori audio in/out, 2 conectori USB 3.0, precum si un conector USB-C.

Pe latura inferioara gasim un al treilea filtru de praf, care protejeaza zona sursei. Tot aici remarcam si picioarele din plastic, protejate cu ajutorul unor insertii din cauciuc. Nu in ultimul rand, latura din dreapta este construita acum din otel, in cazul modelului primit de noi la teste fiind vorba de versiunea pe alb.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Raijintek Silenos MS Pro

Lasa-ne un comentariu: