Prezentare – Raijintek Silenos Pro

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 14 February, 2020.

Raijintek Silenos Pro

 
Raijintek se numara printre producatorii care incearca sa lanseze produse cu adevarat interesante, ceea ce a fost valabil pana acum pentru tot ce am testat de la ei, indiferent daca discutam despre carcase iesite din comun sau sisteme de racire. De la Metis si Paean si pana la circuitul de racire custom sau AIO-ul Orcus, intotdeuna am avut ceva interesant de vazut.

Astazi, de exemplu, vom discuta despre o carcasa ATX in format compact, echipata cu doua laterale din sticla securizata si ventilatoare ARGB, comercializata pentru un pret cel putin interesant. Este vorba despre Raijintek Silenos, disponibila in doua variante – Silenos, fara ventilatoare, respectiv Raijintek Silenos Pro, cu 3 ventilatoare ARGB incluse. Noi am primit la teste modelul Raijintek Silenos Pro, care va fi disponibil in magazine pentru 69 Euro.

Chiar daca discutam despre o carcasa compacta, aceasta este echipata cu doua ventilatoare frontale de 200mm, ceea ce, trebuie sa recunoastem, este cel putin interesant, in conditiile in care astfel de ventilatoare sunt intalnite de obicei pe carcase semnificativ mai mari.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Raijintek Silenos Pro

  1. Purcar Mircea Alexandru a scris pe:

    Cum se prezinta tablaraia? Comparativ cu un Fractal de exemplu. Flexeaza tray-ul de la mobo?

Lasa-ne un comentariu: