Prezentare – Raijintek Silenos Pro

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 14 February, 2020.

Analiza interioara

 
Asa cum spuneam, Raijintek Silenos Pro este o carcasa compacta, insa accepta placi de baza ATX, m-ATX si ITX. In spatele mastii sursei gasim un montant pentru doua unitati de stocare de 3.5″, in timp ce pe masca sursei, respectiv pe spatele motherboard tray-ului gasim un total de 4 montanti pentru unitati de stocare de 2.5″.

Tot pe spatele montantului placii de baza gasim si un controller pentru iluminarea ventilatoarelor, care poate controla pana la 6 ventilatoare ARGB. Carcasa este echipata cu 3 astfel de ventilatoare din fabrica, insa putem monta inca doua ventilatoare de 120 sau 140mm pe tavan.

Chiar daca avem de-a face cu o carcasa compacta, Raijintek Silenos Pro accepta radiatoare de pana la 360mm frontal, 280mm pe latura superioara, respectiv 140mm pe latura din spate. Totusi, ar fi recomandabil sa utilizati raciri de tip AIO si nu neaparat circuite de racire cu lichid custom. Chiar daca putem construi un astfel de circuit in Silenos Pro, pozitionarea pompei si a rezervorului ne vor da cu siguranta batai de cap.

Am apreciat masca sursei decupata, precum si prezenta unui numar ridicat de puncte de trecere pentru cabluri, chiar daca acestea nu sunt protejate de garnituri din cauciuc.
 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Raijintek Silenos Pro

  1. Purcar Mircea Alexandru a scris pe:

    Cum se prezinta tablaraia? Comparativ cu un Fractal de exemplu. Flexeaza tray-ul de la mobo?

Lasa-ne un comentariu: