Prezentare – Raijintek Silenos Pro

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 14 February, 2020.

Analiza exterioara

 
Raijintek Silenos Pro este un mix intre metal (structura carcasei in sine), plastic (panoul frontal) si sticla securizata (cele doua panouri laterale), fiind gandita pentru a permite accesul privirii in interiorul carcasei din orice unghi am privi carcasa.

Zona frontala este dominata de cele doua ventilatoare impresionante de 200mm, care sunt alimentate cu aer din cele doua spatii laterale, in timp ce ambele laterale ies in evidenta datorita celor doua panouri din sticla securizata.

Conectorii frontali sunt pozitionati pe latura superioara a carcasei, in spatele acestora fiind prezenta o zona perforata, care permite evacuarea aerului cald, protejata de un filtru de praf magnetic. Raijintek Silenos Pro este dotata cu un buton Power, un buton Reset, un buton cu ajutorul caruia putem controla iluminarea ventilatoarelor, conectori audio in/out, 2 conectori USB 2.0, precum si un conector USB 3.0.

Pe latura inferioara gasim un al doilea filtru de praf, care protejeaza zona sursei. Tot aici remarcam si picioarele din plastic, protejate cu ajutorul unor insertii din cauciuc.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Raijintek Silenos Pro

  1. Purcar Mircea Alexandru a scris pe:

    Cum se prezinta tablaraia? Comparativ cu un Fractal de exemplu. Flexeaza tray-ul de la mobo?

Lasa-ne un comentariu: