Prezentare – Segotep Gank II

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 7 October, 2016.

Segotep Gank II

Dupa cum stim cu totii, marea majoritate a produselor pe care Segotep le ofera fac parte din zona entry-level si mainstream, zone care au cel mai mare aport atunci cand vorbim despre volum de vanzari. Produsele din acesta zona de pret (200 – 300 lei) reprezinta o solutie pentru cei ce isi doresc o carcasa decenta dar nu au sau nu vor sa cheltuiasca prea mult.

In ultimele luni am disecat doua carcase entry-level / mainstream, respectiv  Spire X2 Nextyde 6021 (costa 115lei) si Segotep Warship Eva (costa 244lei), astfel incat astazi vom vedea ce aduce in plus o carcasa Segotep din noua generatie, prezentata pentru prima data anul acesta la Computex in Taipei: Gank II.

Daca modelele anterioare ne aminteau in mare masura de originea asiatica a companiei, Gank II ne surprinde inca de la prima vedere cu un design sobru, mult mai potrivit pentru piata din Europa. Haideti asadar sa trecem mai departe si sa vedem ce are de oferit Segotep Gank II, o carcasa dotata cu geam lateral si 3 ventilatoare, care costa 259 lei.

 

7

 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – Segotep Gank II

 1. Aure a scris pe:

  Frumos review. Va urmăresc cu interes, doar o mică și umilă precizare am. Am sesizat că folosiți foarte mult “marea majoritate”, ceea ce din câte știu este pleonasm. În rest, bafta la cat mai multe review-uri.

 2. Costel a scris pe:

  No oofence:
  http://analfabeti.ro/despre-pleonasme-marea-majoritate

 3. Bella Post author a scris pe:

  @Aure Ma bucur ca urmaresti articolele de pe Lab501!

Lasa-ne un comentariu: