Prezentare – Segotep Raynor Tower T3

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 28 August, 2017.

Segotep Raynor Tower T3

 
Dragii mei, astazi ne intalnim din nou cu o carcasa marca Segotep, un brand care a devenit din ce in ce mai popular in ultimii ani, atat pe piata din Romania, cat si pe cele internationale. Paradoxal, desi interesul utilizatorilor pentru produsele acestui brand este destul de ridicat, review-urile/ prezentarile se pare ca nu reusesc sa suplineasca aceasta necesitate la nivel mondial. Asemeni unui utilizator normal, aflat cautarea unei carcase entry-level sau chiar mainstream, mai arunc un ochi pe net, insa cea mai mare parte a informatiilor pe care le gasesc sunt de multe ori eronate, incomplete sau lipsesc cu desavarsire. Si sa nu uit, pozele cu produsul in sine nu sunt chiar la indemana oricui.

Lumea in care traim este mai mult decat un teren de joaca pentru marile branduri, iar optiunile noastre nu trebuie sa fie limitate. Pornind de la aceasta idee, intotdeuna am incercat sa prezentam si branduri care nu se bucura de vechime sau notorietate, pentru a va informa asupra tuturor optiunilor prezente pe piata.

Bun. Acum ca am trecut peste aceasta nevoie de a impartasi cu voi cele de mai sus, trebuie sa mentionez de pe acum ca pasionatii care sunt familiarizati cu produsele Segotep vor sesiza o schimbare in strategia companiei prin Raynor Tower T3, acestia adaptand produsul dupa preferintele consumatorilor europeni: design simplu, sticla si aluminiu, iluminare RGB. Desi nu este pentru prima oara cand cei de la Segotep aleg sa opteze pentru o combinatie aluminiu-sticla, in acest caz se pare ca teoria s-a sincronizat cu practica iar rezultatul final este destul de interesant.

 

 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – Segotep Raynor Tower T3

  1. Banuiesc ca chestiile dintre porturile usb 3 sunt ledurile nu un set secundar de porturi casti si microfon, nu?

  2. Bella Post author a scris pe:

    Buna Laurentiu,
    Intre porturile USB 3.0 sunt doua LED-uri. Mai exact un LED-ul de stare pentru HDD si LED-ul Power.

  3. J.NICOLAE a scris pe:

    Pacat ca are un numar mic desuporturi pentru unitatile HDD.

Lasa-ne un comentariu: