Prezentare – Segotep Raynor Tower T3

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 28 August, 2017.

In cazul lui Segotep Raynor Tower T3, zona de control a sistemului nu ramane atasata de sasiu atunci cand decidem sa scoatem panoul superior. Gasim aici butonul Power, butonul Reset, doua porturi USB 2.0, jack-urile stereo (microfon si casti), doua porturi USB 3.0, LED-ul de stare pentru HDD si LED-ul Power, precum si butonul LED cu ajutorul caruia controlam iluminarea.

Atat panoul frontal cat si plafonul pot fi inlaturate cu usurinta, desi vom avea probabil cate ceva de comentat despre cele sfinte atunci cand vom scoate masca plafonului si ne vom incurca in firele zonei de control.

In ceea ce priveste eliminarea aerului cald din interior, partea din spate a carcasei poate acomoda un ventilator de 120mm a carui pozitie o putem ajusta pe verticala. Podeaua carcasei este dotata cu un filtru de praf tip sertar, care se scoate si se curata destul de usor. Atat design-ul cat si finisajul cromat al picioarelor carcasei sunt inspirate, reusind sa completeze imaginea unei carcase rafinate. Inaltimea picioarelor poate fi potrivita daca alegeti sa o asezati direct pe podea (picioarele au un material incorporat la baza pentru protectia impotriva zgarieturilor), dar insuficienta daca va sta pe un covor cu fir lung.

 

 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – Segotep Raynor Tower T3

  1. Banuiesc ca chestiile dintre porturile usb 3 sunt ledurile nu un set secundar de porturi casti si microfon, nu?

  2. Bella Post author a scris pe:

    Buna Laurentiu,
    Intre porturile USB 3.0 sunt doua LED-uri. Mai exact un LED-ul de stare pentru HDD si LED-ul Power.

  3. J.NICOLAE a scris pe:

    Pacat ca are un numar mic desuporturi pentru unitatile HDD.

Lasa-ne un comentariu: