Prezentare – Segotep Raynor Tower T3

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 28 August, 2017.

Analiza interioara

 
Segotep Raynor Tower T3 este o carcasa mid-tower ce poate gazdui placi de baza in format mini-ITX, micro-ATX si ATX, respectiv placi video de pana la 400mm lungime. Partea din fata a carcasei are rolul de a capta aerului rece prin intermediul a trei ventilatoare de 120mm / doua ventilatoare de 140mm sau chiar un radiator de 240mm/280mm/360mm. Desi s-ar putea crede ca am putea monta pana la 3 ventilatoare de 140mm, acest lucru nu este posibil datorita montantilor unitatilor de 2.5″ aflati in interior. Chiar daca ii vom inlatura, problema persista datorita constructiei tray-ului placii de baza in trepte. Segotep Raynor Tower T3 nu este livrata cu ventilatoare incluse in pachet.

Plafonul carcasei joaca si el un rol cheie in eliminarea aerului cald din interior, unde ne putem ajuta de maxim doua ventilatoare de 120mm sau chiar de un radiator de 240mm pentru evacuare. Din fericire, intre zona de montare a ventilatoarelor si placa de baza exista suficient spatiu astfel incat radiatorul nu obtura zona memoriilor.

Desi avem doar doua suporturi pentru unitatile de 2.5″, o a treia unitate se poate monta fara probleme pe tray-ul placii de baza din moment ce zona este pregatita din fabrica. Ar fi fost si mai bine daca garniturile ar fi avut o calitate ceva mai ridicata si nu s-ar dezintegra atunci cand se infileteaza suruburile. In zona sursei intalnim 4 distantiere de cauciuc pentru a proteja sursa de zgarieturi si a nu transmite vibratiile.

 

 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – Segotep Raynor Tower T3

  1. Banuiesc ca chestiile dintre porturile usb 3 sunt ledurile nu un set secundar de porturi casti si microfon, nu?

  2. Bella Post author a scris pe:

    Buna Laurentiu,
    Intre porturile USB 3.0 sunt doua LED-uri. Mai exact un LED-ul de stare pentru HDD si LED-ul Power.

  3. J.NICOLAE a scris pe:

    Pacat ca are un numar mic desuporturi pentru unitatile HDD.

Lasa-ne un comentariu: