Prezentare – Segotep Raynor Tower T3

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 28 August, 2017.

Concluzii

 
Cei de la Segotep ies din zona lor uzuala prin Raynor Tower T3, o carcasa construita cu materiale de calitate si bun gust. Apreciez atentia acordata detaliilor, mai mult in exterior decat in interior – ce-i drept se vede clar ca fac eforturi si in directia asta. Aluminiul slefuit de culoare neagra, sticla de o transparenta potrivita, argintiul muchiilor celor doua panouri (frontal si superior) cat si cromatica celor 4 picioare, sunt elemente clasice si atemporale asemeni unui Little Black Dress. Iluminarea RGB este subtila si indirecta, urmarind sa puna in valoare constructia si nu sa o acapareze.

In interior m-am bucurat nespus sa gasesc un sasiu nou, care nu seamana cu cele vazute pana acum din partea Segotep. Cu toate acestea, lipsa unei masti pentru surse va fi o problema, in special cand vom demara partea de asamblare a sistemului si vom ramane cu cabluri pe care nu vom avea unde sa le mai aranjam. Ca tot veni vorba de aranjatul cablurilor, al doilea geam lateral din sticla nu ne va menaja deloc, astfel incat va trebui sa depunem ceva efort in a gasi o estetica a wiremanagement-ului. DIn fericire spatiul este generos.

Faptul ca fan controller-ul nu este compatibil cu orice ventilator RGB limiteaza clar utilizatorul. Din fericire ventilatoarele celor de la Segotep sunt destul de interesante, fiind si printre cele mai accesibile de pe piata. In Romania, pretul lui  Segotep Raynor Tower T3 este in jur de 400lei, un pret potrivit pentru calitatea constructiei si dotarile incluse. Singurele minusuri ar fi faptul ca Segotep Raynor Tower T3 nu este dotata cu ventilatoare incluse, iar panourile de sticla sunt din sticla partial securizata, adica nu au aceeasi rezistenta ca panourile securizate (avantajul ar fi ca sunt mai usoare).

 

 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – Segotep Raynor Tower T3

  1. Banuiesc ca chestiile dintre porturile usb 3 sunt ledurile nu un set secundar de porturi casti si microfon, nu?

  2. Bella Post author a scris pe:

    Buna Laurentiu,
    Intre porturile USB 3.0 sunt doua LED-uri. Mai exact un LED-ul de stare pentru HDD si LED-ul Power.

  3. J.NICOLAE a scris pe:

    Pacat ca are un numar mic desuporturi pentru unitatile HDD.

Lasa-ne un comentariu: