Prezentare – Segotep SG-TG Aluminium Case

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 2 June, 2017.

Analiza exterioara

 

Forma triunghiulara pentru care s-a optat in cazul lui Segotep SG-TG o face sa se distinga de celelalte carcase vazute pana acum. Combinatia de otel-aluminiu-sticla securizata aduc acel plus de greutate si stabilitate, lucruri care ne lipsesc in cazul altor carcase mai ieftine de la Segotep. Panourile laterale din sticla securizata impreuna cu aluminiul ajuta la crearea unui aspect curat si atragator, iar cele trei manere cauciucate aflate pe cele trei extremitati o fac usor de manevrat din orice pozitie.

Oricat m-ar bucura masca frontala permisiva, pusa in valoare de aluminiul verde slefuit, nu pot sa nu remarc lipsa unui filtru de praf, cat si procesul anevoios de inlaturare al “mastii frontale”. Ar fi fost de preferat ca atunci cand vrem sa montam un ventilator de 120mm/140mm/200mm sa nu pierdem timpul cu desurubarea ramei si sa ne canalizam energia in alte directii.

 

 

Comentarii

6 comentarii la: Prezentare – Segotep SG-TG Aluminium Case

 1. Ciupearca a scris pe:

  E cu adevărat altceva…ceva inedit care trebuia să apară (cu bune și rele)

 2. Mr. W a scris pe:

  Aş! Nu e o carcasă, e o cuşcă pentru cărat pisica modată de Papa_Jock!

 3. Daca te apuci sa faci un review la carcasa, ce este asa de greu sa pui si o placa de baza si o sursa sa vedem si noi cum stau lucrurile???

 4. Robert Martinescu a scris pe:

  Daca pui carcasa cu partea frontala in podea cred ca o sa aibe mai mult air-flow. :))

 5. Monstru a scris pe:

  Acolo in titlu scrie mare “prezentare”, nu review. Am decis cu mult timp in urma sa procedam asa, altfel nu am avea timp sa prezentam carcase. Este foarte simplu.

 6. Hubtiti a scris pe:

  cand proiecteaza prindere cu mai multe dimensiuni de ventilatoare si daca tu alegi pe cel mai mare, risti sa faca sirenaj aiurea urechea de prinde ventilator pt dimensiuni mmai mici, asta am patit cu corsair air 540 cand am insistat sa pun de 140 in fata si urla ca drq la turatie mai mare (normala), rezolvare: cleste de taiat tabla :))

Lasa-ne un comentariu: