Prezentare – Segotep SG-TG Aluminium Case

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 2 June, 2017.

Concluzii

 

Segotep SG-TG este un pariu pe care compania asiatica il face, personal imi aminteste mai multe de un prototip decat de un produs final. Spun asta pentru ca sunt anumite aspecte greu de ignorat pentru cumparatorul de rand: compatibilitatea doar cu AIO-uri, sisteme de racire custom sau coolere low-profile, lipsa filtrelor de praf precum si airflow-ul neoptimizat. Pe de alta parte, SG-TG compenseaza prin aspectul deosebit precum si prin materialele premium alese: aluminiu si sticla securizata la exterior, otel la interior si podea.

Potentialul de customizare este destul de ridicat, personal as opta pentru un ventilator de 200mm in fata combinat cu un AIO de 240mm pentru CPU lasand mai departe presiunea pozitiva creata in carcasa sa gaseasca cea mai buna cale de eliminarea a aerului cald. Desi este compatibila cu standardul mATX nu as recomanda sa montati o placa de baza mai mare de mini ITX, asta daca vreti sa faceti un wire-manangent prezentabil. Nu uitati ca aceasta carcasa are panouri din sticla pe ambele parti, asadar nu avem loc de greseala, totul fiind la vedere.

Una peste alta ma bucur ca vedem si altceva din partea celor de la Segotep, acest model cu forma atipica scotandu-ma din monotonia carcaselor paralelipipedice. Nu este ea perfecta, dar pentru o prima incercare in acest sens pot spune ca impresia este una pozitiva. Materialele sunt de calitate, poate fi modificata dupa bunul plac iar pretul va fi unul destul de accesibil dupa cum am zis si la inceput. Imaginatie sa avem!

 

 

Comentarii

6 comentarii la: Prezentare – Segotep SG-TG Aluminium Case

 1. Ciupearca a scris pe:

  E cu adevărat altceva…ceva inedit care trebuia să apară (cu bune și rele)

 2. Mr. W a scris pe:

  Aş! Nu e o carcasă, e o cuşcă pentru cărat pisica modată de Papa_Jock!

 3. Daca te apuci sa faci un review la carcasa, ce este asa de greu sa pui si o placa de baza si o sursa sa vedem si noi cum stau lucrurile???

 4. Robert Martinescu a scris pe:

  Daca pui carcasa cu partea frontala in podea cred ca o sa aibe mai mult air-flow. :))

 5. Monstru a scris pe:

  Acolo in titlu scrie mare “prezentare”, nu review. Am decis cu mult timp in urma sa procedam asa, altfel nu am avea timp sa prezentam carcase. Este foarte simplu.

 6. Hubtiti a scris pe:

  cand proiecteaza prindere cu mai multe dimensiuni de ventilatoare si daca tu alegi pe cel mai mare, risti sa faca sirenaj aiurea urechea de prinde ventilator pt dimensiuni mmai mici, asta am patit cu corsair air 540 cand am insistat sa pun de 140 in fata si urla ca drq la turatie mai mare (normala), rezolvare: cleste de taiat tabla :))

Lasa-ne un comentariu: