Prezentare – Segotep SG-TG Aluminium Case

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 2 June, 2017.

 

Zona de control a sistemului este atasata de sasiu unde gasim butonul iluminat Power, doua porturi USB 3.0, doua jack-uri stereo (microfon si casti) si butonul Reset.

Partea din spate a carcasei tradeaza compartimentarea interioara, precum si o parte din specificatii. Cu un numar de 4 sloturi de expansiune, cel mai probabil ca in interior vom putea gazdui placi de baza mATX sau mini ITX. Eliminarea aerului cald din interior se poate face prin intermediul unui ventilator de 80mm/92mm, asta in cazul in care nu vreti sa creati o presiune pozitiva. De fapt, asta este una din problemele unui astfel de design – lipsa unui plafon definit pe unde aerul cald sa poata parasi carcasa; un ventilator de mici dimensiuni, respectiv 92mm, nu va reusi sa mute volumul de aer necesar.

In ciuda aspectul reusit al picioarelor carcasei, acestea nu sunt atat de inalte pe cat ar fi trebuit pentru o aerisire optima in cazul amplasarii acesteia pe covor. Referitor la sistemul de prindere al panourilor din sticla securizata, as fi preferat ca cei de la Segotep sa opteze pentru niste saibe cauciucate, care sa ramana atasate de surub atunci cand le scoatem. In cazul de fata, saibele din plastic cad de pe surub si complica inutil tot procesul (cred ca stim cu totii ce inseamna sa cauti pe jos o saiba mica si alba, abia vizibila).

 

 

Comentarii

6 comentarii la: Prezentare – Segotep SG-TG Aluminium Case

 1. Ciupearca a scris pe:

  E cu adevărat altceva…ceva inedit care trebuia să apară (cu bune și rele)

 2. Mr. W a scris pe:

  Aş! Nu e o carcasă, e o cuşcă pentru cărat pisica modată de Papa_Jock!

 3. Daca te apuci sa faci un review la carcasa, ce este asa de greu sa pui si o placa de baza si o sursa sa vedem si noi cum stau lucrurile???

 4. Robert Martinescu a scris pe:

  Daca pui carcasa cu partea frontala in podea cred ca o sa aibe mai mult air-flow. :))

 5. Monstru a scris pe:

  Acolo in titlu scrie mare “prezentare”, nu review. Am decis cu mult timp in urma sa procedam asa, altfel nu am avea timp sa prezentam carcase. Este foarte simplu.

 6. Hubtiti a scris pe:

  cand proiecteaza prindere cu mai multe dimensiuni de ventilatoare si daca tu alegi pe cel mai mare, risti sa faca sirenaj aiurea urechea de prinde ventilator pt dimensiuni mmai mici, asta am patit cu corsair air 540 cand am insistat sa pun de 140 in fata si urla ca drq la turatie mai mare (normala), rezolvare: cleste de taiat tabla :))

Lasa-ne un comentariu: