Prezentare – Segotep SG-TG Aluminium Case

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 2 June, 2017.

 

Pe partea din spate a tray-ului placii de baza gasim montantul unitatilor de 3.5″ despre care discutam mai devreme, montant care poate sustine maxim doua HDD-uri. Daca vom avea montat un AIO pe tray-ul placii de baza, acesta va sufla aer cald spre cage si implicit spre unitati. In acest caz, ori  schimbam pozitia AIO-ului, ori investim intr-un SSD de o capacitate mai mare si renuntam de tot la HDD.

Referitor la cable management – partea buna este ca avem loc din plin pentru cabluri; partea mai putin placuta are legatura strict cu partea estetica – un panou transparent nu lasa prea mult loc de compromis. Carcasa este modulara, totul este prins in suruburi si poate fi mutat sau dat jos. Propice pentru ceva modding sau un circuit custom de watercooling … cine stie, poate chiar vom vedea acest lucru in viitor!

 

 

Comentarii

6 comentarii la: Prezentare – Segotep SG-TG Aluminium Case

 1. Ciupearca a scris pe:

  E cu adevărat altceva…ceva inedit care trebuia să apară (cu bune și rele)

 2. Mr. W a scris pe:

  Aş! Nu e o carcasă, e o cuşcă pentru cărat pisica modată de Papa_Jock!

 3. Daca te apuci sa faci un review la carcasa, ce este asa de greu sa pui si o placa de baza si o sursa sa vedem si noi cum stau lucrurile???

 4. Robert Martinescu a scris pe:

  Daca pui carcasa cu partea frontala in podea cred ca o sa aibe mai mult air-flow. :))

 5. Monstru a scris pe:

  Acolo in titlu scrie mare “prezentare”, nu review. Am decis cu mult timp in urma sa procedam asa, altfel nu am avea timp sa prezentam carcase. Este foarte simplu.

 6. Hubtiti a scris pe:

  cand proiecteaza prindere cu mai multe dimensiuni de ventilatoare si daca tu alegi pe cel mai mare, risti sa faca sirenaj aiurea urechea de prinde ventilator pt dimensiuni mmai mici, asta am patit cu corsair air 540 cand am insistat sa pun de 140 in fata si urla ca drq la turatie mai mare (normala), rezolvare: cleste de taiat tabla :))

Lasa-ne un comentariu: