Prezentare – Segotep Wider X2

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 3 September, 2018.

Specificatii

Pentru a putea urmari mai usor elementele de interes ale lui Segotep Wider X2, mai jos avem trei tabele in care am sintetizat specificatiile tehnice, compatibilitatea ventilatoarelor, cat si a radiatoarelor.

Tip carcasa:Mid Tower
Suport placa de baza:ATX
Material constructie:Otel si Plastic
Panouri laterale:2 x Otel
Masca sursa:Da
Filtru de praf:Da ( Podea si Plafon)
Ventilatoare incluse:Frontal: 1 x 120mm
Plafon: 1 x 120mm
In spate: 1 x 120mm
Inaltime maxima Cooler CPU:160 mm
Lungime VGA:320 mm pana la ventilator
Unitati de stocare:Native: 2 x 3.5" si 2 x 2.5"
Altele:Material fonoabsorbant (panouri laterale, masca frontala si capac plafon)
Compatibilitate Ventilatoare
120 mm140 mm200 mm
Frontal:3--
Plafon:22-
Spate:1--
Podea:---
Compatibilitate Radiatoare
120 mm140 mm240 mm280 mm360 mm
Frontal:x-x-x
Plafon:xxxx-
Spate:x----
Podea:-----

Comentarii

4 comentarii la: Prezentare – Segotep Wider X2

  1. niko a scris pe:

    Care-i rostul mastii frontale in definitiv ? Daca nu are suport pt. unitatile optice, de ce nu e prevazuta cu gauri pt. admisia aerului dat fiind faptul ca se spot monta 3 ventilatoare ? Inteleg ca se doreste a fi silent dar optiuni de admisie a aerului se gaseau fara probleme si cu un nivel de zgomot acceptabil, un controller, burete ce putea fi scos si curatat etc. Chiar si la acest pret nu-i vad rostul acestei carcase. O carcasa segotep de 99 lei + 50, 100 poate arata si functiona mult mai bine ca acest rebut.

  2. Adrian a scris pe:

    Niko, nu toate carcasele sunt facute pentru PC-uri cu placa video dedicata, procesoare cu multe nuclee sau cu frecventa crescuta. Carcasa asta se adreseaza celor care vor ca PC-ul lor sa fie usor de intergrat intr-o incapere formala sau aranjata, sau poate chiar un spatiu in care se afla copii, unde nu ai vrea sa atragi atentia cu un ventilator care se misca sau vreo raza de lumina care sparge intimitatea carcasei.

  3. niko a scris pe:

    HAdrian, nu te baga in seama aiurea, te rog frumos. Daca era sa-mi explice cineva acela era moderatorul site-ului,Monstru sau cel ce a realizat rew-ul. Nu accept explicatii din partea unor neavizati, fara suparare. In alta ordine de idei, sper sa publicati cit mai multe articole si sa tineti lab in viata in ciuda vremurilor de regres mental in care am ajuns sa ne ducem existenta.

  4. Nu arata rau, dar intr-adevar lipsa sloturilor de unitati optice este un minus.

Lasa-ne un comentariu: