Prezentare – Segotep Wider X2

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 3 September, 2018.

Analiza exterioara

 
Segotep Wider X2 este o carcasa care se potriveste celor care isi tin unitatea pe birou sau pe parchet, inaltimea picioarelor nefiind atat de generoasa, in ciuda pad-urilor aplicate la baza acestora. De asemenea, prezenta materialului fonoabsorbant folosit atat pe panourile laterale dar si pe interiorul mastii frontale si a capacului de pe plafon fac din Wider X2 o carcasa extrem de eficienta in ceea ce priveste silentiozitatea.

Zona de control a sistemului este dotata cu un port USB 3.0, doua porturi USB 2.0,  jack-uri stereo (microfon si casti), butonul de Power, butonul de Reset cat si un LED de stare pentru HDD.

Masca frontala este construita integral din plastic si se scoate prin tragere (se afla o decupatura la baza mastii), in timp ce plafonul ascunde sub capacul antifonat un filtru de praf magnetic. In zona sursei avem un filtru de praf normal, in timp ce partea din spate a sasiului poate gazdui pana la 7 sloturi de expansiune. Pozitia ventilatorului din spate poate fi ajustata pe inaltime atat cat permite spatiul.

 

 

Comentarii

4 comentarii la: Prezentare – Segotep Wider X2

  1. niko a scris pe:

    Care-i rostul mastii frontale in definitiv ? Daca nu are suport pt. unitatile optice, de ce nu e prevazuta cu gauri pt. admisia aerului dat fiind faptul ca se spot monta 3 ventilatoare ? Inteleg ca se doreste a fi silent dar optiuni de admisie a aerului se gaseau fara probleme si cu un nivel de zgomot acceptabil, un controller, burete ce putea fi scos si curatat etc. Chiar si la acest pret nu-i vad rostul acestei carcase. O carcasa segotep de 99 lei + 50, 100 poate arata si functiona mult mai bine ca acest rebut.

  2. Adrian a scris pe:

    Niko, nu toate carcasele sunt facute pentru PC-uri cu placa video dedicata, procesoare cu multe nuclee sau cu frecventa crescuta. Carcasa asta se adreseaza celor care vor ca PC-ul lor sa fie usor de intergrat intr-o incapere formala sau aranjata, sau poate chiar un spatiu in care se afla copii, unde nu ai vrea sa atragi atentia cu un ventilator care se misca sau vreo raza de lumina care sparge intimitatea carcasei.

  3. niko a scris pe:

    HAdrian, nu te baga in seama aiurea, te rog frumos. Daca era sa-mi explice cineva acela era moderatorul site-ului,Monstru sau cel ce a realizat rew-ul. Nu accept explicatii din partea unor neavizati, fara suparare. In alta ordine de idei, sper sa publicati cit mai multe articole si sa tineti lab in viata in ciuda vremurilor de regres mental in care am ajuns sa ne ducem existenta.

  4. Nu arata rau, dar intr-adevar lipsa sloturilor de unitati optice este un minus.

Lasa-ne un comentariu: