Prezentare – Segotep Wider X2

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 3 September, 2018.

Concluzii

 
Cei de la Segotep ne propun prin Wider X2 o carcasa cu un layout interior decent, indreptata spre cei care prefera un sistem silentios, panourile laterale, panoul frontal si capacul de pe plafon fiind tapetate cu material fonoabsorbant. Din pacate, in cazul sistemelor foarte fierbinti, Wider X2 nu este neaparat indicata, din cauza panoului frontal foarte restrictiv (cateva gauri laterale ar fi ajutat mult).

Cele trei ventilatoare incluse de 120mm impreuna cu capacul si filtrul magnetic de pe plafon aduc un plus de valoare carcasei. Masca sursei este si ea binevenita, chiar daca nu avem un panou transparent, ea ajutand la organizarea cablarii prin orificiile de trecere pe care le are.

Pentru a mentine pretul cat mai scazut, producatorul a renuntat la includerea tray-urilor pentru unitatilile de 3.5″, furnizand in schimb in pachetul de accesorii suruburi de prindere. Carcasa este disponibila in magazinele de specialitate, pretul de achizitie fiind in jurul sumei de 150 – 160 lei.

 

 

Comentarii

4 comentarii la: Prezentare – Segotep Wider X2

  1. niko a scris pe:

    Care-i rostul mastii frontale in definitiv ? Daca nu are suport pt. unitatile optice, de ce nu e prevazuta cu gauri pt. admisia aerului dat fiind faptul ca se spot monta 3 ventilatoare ? Inteleg ca se doreste a fi silent dar optiuni de admisie a aerului se gaseau fara probleme si cu un nivel de zgomot acceptabil, un controller, burete ce putea fi scos si curatat etc. Chiar si la acest pret nu-i vad rostul acestei carcase. O carcasa segotep de 99 lei + 50, 100 poate arata si functiona mult mai bine ca acest rebut.

  2. Adrian a scris pe:

    Niko, nu toate carcasele sunt facute pentru PC-uri cu placa video dedicata, procesoare cu multe nuclee sau cu frecventa crescuta. Carcasa asta se adreseaza celor care vor ca PC-ul lor sa fie usor de intergrat intr-o incapere formala sau aranjata, sau poate chiar un spatiu in care se afla copii, unde nu ai vrea sa atragi atentia cu un ventilator care se misca sau vreo raza de lumina care sparge intimitatea carcasei.

  3. niko a scris pe:

    HAdrian, nu te baga in seama aiurea, te rog frumos. Daca era sa-mi explice cineva acela era moderatorul site-ului,Monstru sau cel ce a realizat rew-ul. Nu accept explicatii din partea unor neavizati, fara suparare. In alta ordine de idei, sper sa publicati cit mai multe articole si sa tineti lab in viata in ciuda vremurilor de regres mental in care am ajuns sa ne ducem existenta.

  4. Nu arata rau, dar intr-adevar lipsa sloturilor de unitati optice este un minus.

Lasa-ne un comentariu: