Prezentare – Sharkoon RGB HEX

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 12 May, 2023.

Concluzii

 

Sharkoon RGB HEX este un mid-tower simplu si elegant, care poate prinde viata printr-un buton gratie iluminarii ARGB. De asemenea, discutam despre o carcasa echipata cu o suprafata mare de captare a aerului in interior, gratie perforatiilor hexagonale ce se intind pe toata lungimea mastii frontale. Avand in vedere pretul de doar 450 lei pentru carcasa impreuna cu 6 ventilatoare ARGB de 120mm si controller de iluminare, calitatea constructiei este mai mult decat multumitoare daca ne raportam la diferitele branduri pur asiatice prezente pe piata.

Design-ul carcasei include si o zona de control moderna, unde cele doua porturi USB 3.0, impreuna cu portul USB Type-C, permit un transfer de date mai rapid, potrivit anului 2023. Panoul din sticla securizata este de buna calitate, insa nu permite accesul privirii la sursa. Daca folosim carcasa pe podea, trebuie sa fim atenti sa nu blocam cu covorul zona de alimentare cu aer a sursei, inaltimea picioarelor fiind destul de mica.

Desi face partea mai mult din segmentul mainstream, interiorul carcasei este destul de incapator, suficient chiar si pentru un sistem high-end care sa includa AIO sau radiatoare de 280mm sau 360mm. Pe langa includerea a celor 6 ventilatoare, RGB HEX este optimizata pentru airflow, prin urmare perfect potrivita pentru verile noastre calduroase, dar si pentru procesoarele care devin din ce in ce mai fierbinti. Una peste alta, consider ca Sharkoon RGB HEX ofera un raport pret / calitate excelent, prin urmare poate reprezenta o alegere inspirata pentru multi dintre voi.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: