Prezentare – Sharkoon RGB HEX

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 12 May, 2023.

Sharkoon RGB HEX

 

Astazi avem in laborator o carcasa ATX, Sharkoon RGB HEX fiind chiar printre ultimele carcase lansate de producatorul german pe parcursul acestui an. Dupa cum bine stiti, cei de la Sharkoon si-au concentrat eforturile pe dezvoltarea liniilor de produse existente dar si pe lansarea unei noi linii de AIO-uri. Lansarea pe piata a 3 modele diferentiate in functie de dotari si dimensiunea radiatorului a avut loc la inceputul lunii martie, iar la putin peste o luna distanta colegul meu Matei a povestit pe indelete despre versiunea pe care a avut-o pe mana – Sharkoon S80 RGB (240mm).

Revenind la subiectul articolului de fata, numele “HEX” vine de la model 3D hexagonal ce imbraca panoul frontal al carcasei, iar “RGB” are bineinteles legatura cu iluminarea pe care o ofera cele 6 ventilatoare preinstalate si pre-conectate. Controller-ul este aplicat pe partea din spate a carcasei, controland iluminarea ventilatoarelor ARGB de 120mm, iar panoul lateral din sticla securizata ofera o privire clara asupra interiorului. Trebuie mentionat ca pachetul de accesorii al carcasei va suferi modificari incepand cu urmatorul transport ce se indreapta spre Europa, asadar pe langa suruburi si bride vom avea incluse si 2 splittere cu 3 pini pentru ventilatoare, astfel sa le putem alimenta si controla prin intermediul placii de baza.

Desi pretul de 450 lei poate parea unul mare pentru o carcasa mainstream, Sharkoon RGB HEX vine totusi cu 6 ventilatoare ARGB de 120mm precum si un controller pentru iluminare incluse in pachet. Daca merita sau nu vom vedea la finalul acestui review, insa haideti sa trecem pe pagina urmatoare, unde putem veda detaliile legate de carcasa si compatibilitatile.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: