Review – Sharkoon S80 RGB

Scris de: , in categoria: Racire, in 28 April, 2023.

Sharkoon S80 RGB

 
La inceputul lunii trecute, prietenii de la Sharkoon si-au facut debutul pe piata de AIO-uri, lansand pe piata 3 modele diferentiate in functie de dotari si dimensiunea radiatorului: S70 (240mm), S80 (240mm) si S90 (360mm). Iluminarea RGB este prezenta in cazul celor trei ventilatoare de 120mm incluse, dar si pentru capacul pompei care beneficiaza de finisaj in forma de diamant pentru margini si de infinity mirror atunci cand este iluminat. Acest lucru este valabil doar pentru S80 si S90, S70 vine cu iluminare RGB mult mai simpla pentru capacul pompei, aceasta fiind si singura diferenta fata de S80.

Cei de la Sharkoon sunt renumiti pentru produsele cu un raport foarte bun pret / performanta, prin urmare ma astept ca aceasta noua linie de produse sa nu faca nota discordanta. Noi am primit la test modelul Sharkoon S80 RGB, echipat cu un radiator cu o dimensiune de 240mm si doua ventilatoare de 120mm cu iluminare ARGB si posibilitate de daisy-chain pentru o usurare a wiremanagement-ului. Sharkoon S80 RGB poate fi gasit deja in Romania la un pret de aproximativ 500lei, insa pentru aceia dintre voi care nu apreciaza finisajul in forma de diamant pentru margini si efectul infinity mirror puteti alege S70 RGB, care ofera aceeasi performanta la un pret de doar 400lei.

Ramane de vazut daca Sharkoon poate deveni un concurent de temut pentru greii domeniului, cum ar fi Corsair, Arctic, Deepcool, NZXT sau be quiet!. Haideti asadar sa mergem mai departe, sa vedem ce gasim in pachet, cum arata iluminat si – poate cel mai important – cum se comporta.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: