Review – Sharkoon S80 RGB

Scris de: , in categoria: Racire, in 28 April, 2023.

Rezultate

 

Incepem testele cu turatia maxima a ventilatoarelor PWM din pachet (1860 rpm, raportat in timp real), temperatura maxima a procesorului ajungand astfel la 89 oC, un inceput bun avand in vedere TDP-ul ridicat pe care il degaja procesorul setat precum ati vazut pe pagina precedenta, dar si dimensiunea de “doar” 240mm al acestui AIO.

 

 

Urmatorul scenariu a implicat setarea turatiei de 1500 rpm pentru cele doua ventilatoare situate pe radiator, temperatura inregistrata de procesor a urcat pana la un maxim de 93 oC, o penalizare de 4 grade fata de performanta obtinuta la turatia maxima.

 

 

Mai departe am setat o turatie de 1250 rpm pentru ventilatoarele situate pe radiator, temperatura inregistrata de procesor a urcat pana la un maxim de 96 oC, o penalizare de 3 grade fata de performanta obtinuta la 1500 rpm. Temperatura fiind deja destul de aproape de limita de throttle am decis sa nu testam si la 1000rpm, mai mult ca sigur performanta ar fi luat-o la vale, prin urmare acest scenariu nu isi avea rostul.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: