Prezentare – Sharkoon TG7M RGB

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 21 November, 2022.

Sharkoon TG7M RGB

 
Cu produsele celor de la Sharkoon nu ne-am mai intalnit de ceva vreme, cam de trei ani daca nu ma insel, asadar am fost curiosi sa vedem ce au mai facut acestia intre timp. Fiind prezenti si pe piata din Romania, ne-am hotarat sa incepem seria produselor Sharkoon cu o carcasa ATX, lansata la inceputul acestuia an. Ca o mica paranteza, brandul Sharkoon este in topul preferintelor cumparatorilor din Germania, mai ales in ceea ce priveste carcasele pentru PC. Seria produselor Sharkoon va continua cat de curand, in laborator mai pregatim inca doua articole cu produse diversificate, respectiv tastatura SGK50 S4 lansata la sfarsitul anului trecut, dar si castile SGH50, lansate la inceputul acestui an.

Astazi ne vom concentra asupra lui Sharkoon TG7M RGB, un mid-tower spatios, ce vine din fabrica cu 4 ventilatoare preinstalate de 120mm RGB PWM, conectate la un controller. Cum cerintele utilizatorilor inclina cu precadere spre integrarea si a altor materiale in design-ul unei carcase contemporane, bineinteles ca avem si un panou din sticla securizata, ce permite etalarea componentelor din interior. Mai mult decat atat, Sharkoon TG7M RGB vine cu o decupatura in masca sursei, asadar, daca aveti o sursa cu iluminare RGB care era in cautarea unei carcasei care sa-i permita sa straluceasca, ei bine, poate ar trebui sa urmariti acest articol pana la capat. Producatorul a inclus in pachetul de accesorii cateva stickere stilizate ce se pot lipi pe lateralul sursei, astfel incat sa atraga atentia si asupra acestei zone.

Interiorul acestui mid-tower este destul de spatios, acesta suportand chiar si un radiator de 360mm pozitionat frontal sau pe plafon. Placile video nu trebuie sa depasesca mai mult de 380mm lungime, insa carcasa ofera posibilitatea de a etala pretioasa componenta chiar si in pozitie verticala, cu ajutorul unui riser achizitionat separat. Despre acest kit vom vorbi in paginile ce urmeaza, pretul acestuia fiind in jur de 180Lei, in timp ce pretul de comercializare al carcasei se invarte in jurul sumei de 550lei. Nu in ultimul rand, ventilatoarele incluse pe carcasa se gasesc si ca stand alone din luna Iulie, iar pretul de comercializare pentru acestea este in jur de 60Lei pentru Romania.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: