Prezentare – Sharkoon TG7M RGB

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 21 November, 2022.

Analiza exterioara

 
Sharkoon TG7M RGB este un mid-tower destul de solid, aceasta cantarind aproximativ 8kg. Design-ul pentru care s-a optat in cadrul acestei carcase este unul sobru, masca frontala contribuind in special la acest aspect, insa odata ce iluminarea este alimentata, carcasa prinde viata iar aspectul mastii frontale este imblanzit de jocul de lumini (vom vedea pe pagina urmatoare pozele). Avantajul design-ului mastii frontale consta in permisivitatea acesteia, mesh-ul frontal oferind o suprafata mare de captare a aerului, cele 3 ventilatoare frontale avand doar un filtru de praf magnetic intre ele si mesh-ul frontal. Curatarea filtrul de praf se face prin tragerea mastii frontale si desprinderea clemelor.

Pe plafonul carcasei gasim al doilea filtru de praf magnetic, dar si zona de control, unde gasim butonul Power, butonul de Reset de unde schimbam modurile de iluminare, 2 LED-uri de stare, un port USB 3.0, jack-urile stereo (microfon si casti), un USB 3.0 si un port USB Type-C.  Panoul lateral din sticla securizata fiind aplicat pe partea din stanga a carcasei, conditioneaza utilizatorul in a pozitiona carcasa pe partea din dreapta a biroului. Panoul lateral nu este 100% transparent, el avand o usoara tenta spre negru. Lungimea panoului lateral expune spatiul interior (inclusiv masca sursei decupata) privirii.

Cele 7 + 2 sloturi de expansiune ale carcasei sunt modulare, iar utilizatorul are optiunea de a instala placa video si in pozitie verticala, daca achizitioneaza un riser separat. Pachetul de accesorii ofera si un bracket ce imbraca cele doua sloturi de expansiune, indiferent daca alegem sa instalam un VGA sau nu vertical. Amplasamentul ventilatorului de 120mm ARGB inclus pe spatele carcasei poate fi ajustat pe inaltime, oferind astfel mai multa precizie si eficienta in evacuarea aerului cald din interior. Picioarele carcasei sunt protejate astfel incat putem manipula linistiti carcasa, chiar si pe un biroul alb, insa trebuie sa fim atenti sa nu fie asezata pe un covor – inaltimea mica a picioarelor ar conditiona accesul aerului in sursa de alimentare – mai ales ca avem si un filtru de praf tip sertar aici.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: