Prezentare – Sharkoon TG7M RGB

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 21 November, 2022.

Concluzii

 
In cele din urma, ne-am bucurat sa avem Sharkoon TG7M RGB in laboratorul nostru, fiind o carcasa lansata anul acesta. Dupa cum era de asteptat, carcasa vine cu un design sobru si de actualitate, cu filtre de praf in zone cheie de admisie/evacuare a aerului iar iluminarea RGB este una placuta ochiului, chiar si pentru cei care nu se omoara dupa bling-bling.

Zona de control a carcasei tine si ea pasul cu nevoile noastre, cele doua porturi USB 3.0, impreuna cu portul USB Type-C, fiind dotari de bun simt pentru 2022. Modurile de iluminare pot fi schimbate ori de cate ori dorim printr-o atingere de buton iar pachetul de accesorii prevede si un splitter numai bun in cazul in care febra RGB-ului ne loveste si mai adaugam ventilatoare, astfel incat sa avem parte de un cable management cat mai facil.

Interiorul spatios al carcasei ajuta ca montajul sa fie destul de lejer daca vrei sa ai un sistem mainstream cu componente de actualitate. Am fost multumita de kit-ul riser-ului trimis de producator, in trecut am mai intampinat probleme cu calitatea acestora, insa nu este cazul acum. Placa video a avut sustinerea necesara pentru a putea fi etalata in deplinatatea drepturilor, atat datorita bracket-ul modular din pachetul de accesorii, cat si panoului din sticla securizata, contribuind la acest lucru.

Compartimentarea pentru partea de stocare este de bun augur, sistemul unitatilor de 2.5″ fiind extrem de practic, tray-ul glisand cu usurinta. Design-ul montantului poate ingreuna procesul de asamblare atunci cand se va dori instalarea celei de-a doua unitati de 3.5″, fiind necesara decuplarea montantului de sasiu mai intai. Mi-ar fi placut ca hub-ul de iluminare sa poate controla si turatia ventilatoarelor proprietare incluse, insa ce farmec ar mai avea daca nu am intra si in setarile placii de baza?

In final, Sharkoon TG7M RGB este o carcasa ce isi reprezinta cu bine brandul in Romania – calitatea constructiei, ventilatoarele ARGB de calitate impreuna cu controllerul inclus, grosimea otelului folosit pentru sasiu impreuna cu atentia acordata finisajelor fiimd lucruri standard pentru un brand ca Sharkoon. Nici nu ne-am fi asteptat la altceva din partea acestora, in special in cazul unei carcase de 550Lei.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: