Prezentare – Silverstone Redline RL05

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 12 December, 2016.

Analiza interioara

 
Si la interior ne aducem aminte ca avem de-a face cu o firma care are experienta in domeniu, Silverstone Redline RL05 punctand la capitolul detalii utile. Interiorul este compact, in Silverstone Redline RL05 putand fi montate placi de baza ATX, m-ATX si mini ITX, placi video cu o lungime maxima de 373mm si coolere cu o inaltime maxima de 165mm.

Pe latura frontala gasim doua ventilatoare de 140mm (led) montate din fabrica. Tot aici putem monta un radiator de 280mm daca dorim acest lucru. Pe latura din spate putem monta un radiator de 120mm, in timp ce pe tavan putem monta doua ventilatoare de 120 sau 140mm, respectiv un radiator de 280mm.

Arhitectura interioara respecta ultimul curent in materie de carcase si ma refer aici la masca sursei, in spatele careia sunt ascunse cele doua lacasuri pentru unitati de stocare de 3.5″. Pe spatele motherboartd tray-ului putem monta doua SSD-uri, iar cei de la Silverstone s-au gandit si la utilizatorii care au inca nevoi “legacy”, oferind si un lacas pentru o unitate optica.

Mentionam mai sus faptul ca Silverstone Redline RL05 puncteaza la capitolul detalii. Ma refeream la faptul ca gasim o serie de decupaturi foarte utile pentru wire-management, in toate locurile unde am putea avea nevoie. Astfel, atat in dreptul conectorului EPS12V de pe placa de baza, cat si in dreptul conectorului ATX 24 pin, conectorilor S-ATA, ba chiar si in masca sursei, gasim o astfel de fanta. Nu in ultimul rand, atat grilajul din dreptul sursei cat si cel de pe latura superioara sunt dotate cu filtre de praf.

 

dotari-01

dotari-02

dotari-03

dotari-04

dotari-05

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Silverstone Redline RL05

  1. Doru a scris pe:

    La interior seamana izbitor cu un Phanteks Enthoo Pro M.
    Ce sa-i faci, nu prea a ramas loc de multe inovatii in domeniu.

Lasa-ne un comentariu: