Prezentare – Silverstone Redline RL05

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 12 December, 2016.

Concluzii

 
Silverstone Redline RL05 este o carcasa cinstita, care poate oferi suficiente dotari dar si un aspect mai putin banal unui sistem mid/entry-level. Singurul compromis major a fost facut la grosimea tablei din care sunt construite panourile laterale. De asemenea, nu este genul de carcasa in care sa montam radiatoare de 360mm sau configuratii multi-card.

Pe de alta parte, putem monta cu usurinta un sistem mainstream in Silverstone Redline RL05, avand la indemana toate dotarile de care avem nevoie pentru wire-management si racire. Ba chiar ne putem gandi la un sistem high-end simplu, cum ar fi o placa de baza Z170, un Core i5 6600K, un GTX 1070, un AIO de 240mm montat pe latura din fata, un SSD si un HDD de capacitate mare. In fond, putine placi sunt dotate cu header pentru conector frontal USB 3.1 Type-C.

Cert este ca acest gen de carcase confirma evolutia despre care va povesteam pe prima pagina. Si tot aici observam un paradox interesant… Daca ne gandim la o carcasa high-end de acum 10 ani, vom observa faptul ca grosimea tablei si calitatea finisajelor este net superioara carcaselor accesibile din zilele noastre. Pe de alta parte, dotarile pe care multe carcase accesibile le au in zilele noastre ar putea sa faca de rusine multe carcase high-end de acum 10 ani. Ceea ce nu este rau deloc, pentru ca asta inseamna ca aceste dotari sunt accesibile si utilizatorilor care nu au la dispozitie un buget generos.

 

dotari-02

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Silverstone Redline RL05

  1. Doru a scris pe:

    La interior seamana izbitor cu un Phanteks Enthoo Pro M.
    Ce sa-i faci, nu prea a ramas loc de multe inovatii in domeniu.

Lasa-ne un comentariu: