Prezentare – Thermaltake Level 20 RS ARGB

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 30 June, 2020.

Thermaltake Level 20 RS ARGB

 
Cea de-a doua carcasa Thermaltake pe anul acesta este o aparitie noua in line-up companiei taiwaneze, alaturandu-se celorlalte modele din gama Level 20. Noua Level 20 RS ARGB vine cu doua panouri de sticla securizata combinate si o masca frontala perforate, puse in valoare de cele doua ventilatoare ARGB cu dimensiunea de 20cm dar si de banda ARGB amplasata orizontal deasupra acestora. Spatiul interior generos si greutatea ei ne fac sa intelegem imediat faptul ca avem de-a face cu o carcasa care tinteste segmentul high-end, pretul invartindu-se si el in jurul a 700lei.

Desi nu are un design nemaivazut pana acum, Thermaltake Level 20 RS ARGB se lauda cu suportul pentru doua radiatoare de 360mm in acelasi timp, in timp ce sloturile de expansiune se pot roti in cazul montarii verticale a placii video. Nu avem variante coloristice pentru aceasta carcasa, insa tehnologia ARGB ne permite sa personalizam carcasa asa cum dorim, mai ales prin controller-ul de iluminare integrat, care se poate conecta la orice placa de baza cu suport pentru tehnologia 5V RGB digitala.

Nu avem la dispozitie si un fan controller, insa ventilatoarele de 200mm frontale se invart la un linistitor 600rpm, in timp ce ventilatorul de 120mm amplasat in spate ramane si el silentios la doar 1000rpm. Eu incep sa ma lupt cu acest monstru de peste 12kg, iar voi nu trebe decat sa dati click pe pagina urmatoare pentru a vedea specificatiile lui Thermaltake Level 20 RS ARGB.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Thermaltake Level 20 RS ARGB

Lasa-ne un comentariu: